Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Előfoglalás 2018-ra

Már most a kiválasztaná álmai nyaralóházát 2018-ra? Tudja már hova szeretne utazni? Dániába látogatna, eltöltene pár melegebb napot Horvátország partjainál vagy inkább a Balti-tenger, esetleg az Északi-tenger közelében?

Ne hagyjon túl sok idõt a keresgélésre! A legnépszerûbb nyaralóházak már sokszor egy évvel elõbb betelnek. Foglalja le Ön is már most az álomnyaralóházát a nyaralásához 2018-ra!

2018 nyaralóházai

Foglalja le álmai nyaralóját most a 2018-as szezonra, élvezze nyaralását a legszebb nyaralóban, és ne feledje a várakozás a legszebb öröm!

Kockázat nélkül megvátoztathatják vagy visszamondhatják a 2018-as szezonra szóló foglalásukat 2017. október 1-ig költségmentesen!

50 éves a NOVASOL - csupán 50 euró foglaló a nyaralóházakra

2018-ban ünnepeljük 50 éves NOVASOL –évfordulónkat, ebbõl az alkalomból az elõfoglalásokra meglepjük Önönket egy jubileumi akcióval: Minden 2017. október 1-ig történõ foglalásra csak 50 € / hét elõleget kell kifizetniük.

A korai foglalók biztosíthatják a nyaralásukhoz a legszebb nyaralóházakat és apartmanokat az elkövetkezendõ 2018-a nyaralószezonra! Ki korán kel, aranyat lel, ez mindig is így volt és így is lesz.Ha időben akarja biztosítani a legjobb és legvonzóbb nyaralót utazásához, most válassza ki álmai házat 2018 és a foglaljon.