Nyaralóházak az Egyesült Királyságban

Nyaralóházak vadonatúj választéka!

Egyesítettük erőinket cégcsoportunk tagjaival, a cottages4you-val és a Hoseasons-el, hogy önellátó nyaralóházak egyedi választékát hozzuk el Önnek, valamint az Egyesült Királyság és Írország területén bérelhető lakóhajóinkat. Válasszon pihenéséhez nyaralóházat, hogy kénye-kedve szerint szabadon járhasson-kelhessen. Mindegyik ház a „Visit England” szabványai alapján kapott minősítést, és rendszeres minőségi ellenőrzés alatt áll. Ha szeretne inkább mozgásban lenni, miért ne bérelne egy lakóhajót az Egyesült Királyság csatornáin és folyóin való közlekedéshez? Pompás látvány tárul a szeme elé. Biztosak vagyunk benne, hogy akár 2-től 20 főig, mindenféle igénynek és pénztárcának megfelelően megtalálja nálunk az Ön számára ideális önellátó nyaralási formát.

Egy nyaralóházban eltöltött pihenés tökéletes az Egyesült Királyság értékeinek felfedezéséhez. Akár meghitt, romantikus menedéket keres, élményekkel tarkított családi nyaralást tervez, vagy nagy társaság számára egy luxus villát, magánszálláshelyek széles választékát találja nálunk.

Fedezze fel a falusi pihenés élményét vidéken, a mindennapok zajától távol, ahol valóban visszavonultan pihenhet, és magába szívhatja a vidék nyugalmát. A természet szépsége és közelsége jótékony hatással bír. Ha inkább a tengerhez szeretne közel lenni… part menti horgászházak és családi házak széles választékából csemegézhet az Egyesült Királyság és Írország közvetlen tengerpartján. A parton sétálgatva felfedezheti a környéket, hajókiránduláson vehet részt a tenger élővilágának felfedezéséhez, és mindenképp kóstolja meg a kikötő éttermeiben felszolgált frissen fogott halakból készült finomságokat.

Tipikus és hagyományos nyaralóházakon kívül speciális szálláshelyeket is talál nálunk… legyen az világítótorony, kastély, vagy átalakított víztorony, hogy csak néhány példát említsünk.

Sok ingatlan felszereltsége mesés, úgymint beltéri és kültéri medencék, szabadtéri tűzhely és kazettás mennyezet ékesítik. A házak gyakran sétáló utak közvetlen közelében találhatók, több ezer pedig régies stílusú falusias környezetben fekszik, közel a hagyományos helyi kocsmához. Válasszon akár egy hétre, vagy hosszabb időre nyaralóházat. Ha nem egy helyen szeretne a teljes időt eltölteni, akár rövidebb tartózkodásra is van lehetőség, 2, 3 vagy 4 éjszakára. Számos nyaralónkban van lehetőség mini nyaralásra, ahogy azt látni fogja keresés közben. Így aztán igazán élvezheti az Egyesült Királyság és Írország nyújtotta gazdag történelmi emlékeket és örökséget.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a foglalás angol nyelven történik és a fizetés csak angol fontban /£/ lehetséges! A foglalási feltételek a Cottages4you-nál eltérhetnek!

Ha végre valami másra vágyik, miért ne választana egy vízen eltöltött vakációt … fedezze fel a lakóhajók hihetetlen választékát és a legendás brit és ír hajózási útvonalakat. Ruccanjon ki kollekciónk egyik remek darabjával, melyet úgy terveztek meg, hogy Ön útközben is otthon érezze magát, hisz a fedélzeten minden szükségeset megtalál.

Melyik lakóhajót válasszam?

Sok mérföld hosszan, történelmi vidékeken át kanyargó csatornákon hajózva kapcsolódjon ki, miközben a lassú folyású, enyhén hullámzó vízen a vidék szépségét, a kisebb és nagyobb városok látványát csodálja. A klasszikus kirándulóhajók a Norfolki Tavakon találhatók, a Cambridgeshire-i vizi utakon, a Kaledóniai-csatornán, és a Temze folyón, ahol nagyrészt szélesebb vízfelületen hajózhat. Bármelyik hajót választja is, óránként csak néhány mérföldes sebességgel fog haladni, így garantáltan át tudja adni magát a lelassult életritmusnak, hogy kipihenje fáradtságát. Hosszú mérföldeken át tartó hajózás után, miért is ne kóstolná meg a folyóparton sorakozó sok varázslatos hely egyikének helyi különlegességeit? Ha nem vágyik társaságra, egyszerűen csak kössön ki, és készítsen magának valami finomságot, amit a fedélzeten nyugodtan elfogyaszthat. Másnap aztán újra bontson vitorlát, vagy induljon gyalogos felfedezőútra a közeli városban vagy faluban. Akárhogy dönt is, mindegyik esetben lesz rá idő, hogy csak lógassa a lábát és relaxáljon.

Fedélzetre fel, jó szelet kívánunk!

  • Egy lakóhajón töltött szabadság valódi élmény! Tökéletes a család fiatal és idősebb tagjai számára vagy baráti társasággal.
  • Minden nap új élmények várják… bérelt kerékpárokat könnyen magával vihet a fedélzeten, hogy azzal induljon bevásárló útra, folyó menti kirándulásra, vagy falusi túrára.
  • Ne felejtse el a túrabakancsot és induljon felfedező túrára, a kikötési pontokon részletes térképeket és információt talál hozzá.
  • Kössön ki egy part menti kiskocsmában, kóstolja meg a helyi ételeket, vagy tegye próbára horgász szerencséjét, a világ legjobb helyei közül ajánlunk néhányat!
  • Állítsa fel saját barbeque helyét a folyóparton!

5 Top Tip, hogy hajós nyaralása garantáltan jól sikerüljön…

  • A HAJÓ VEZETÉSÉHEZ NEM SZÜKSÉGES ENGEDÉLY, a kikötőben barátságos személyzet fogja megmutatni, hogyan használja az eszközöket, és ad részletes tanácsokat, amíg biztos tudásra tesz szert. Le fogja nyűgözni, mennyire egyszerű egy ilyen hajót vezetni! A mentőmellények természetesen az alapfelszereltség részei.
  • Több kikötőből elmennek Önért, és felveszik a busz vagy vonat állomáson, és eljuttatják a hajóhoz.
  • Otthonából előre megrendelheti a kívánt ételeket és italokat, melyet érkezésekor frissen szállítanak ki Önnek a hajóra.
  • A hajók jól felszerelt konyhával rendelkeznek, és számos aljzattal, az elektromos készülékek töltéséhez.
  • Nézze meg „Starboard” hajóinkat, ahol az első osztályú fedélzeten pezsgővel várjuk!

Hová mehetek a lakóhajóval?

Válasszon a mérföldeken át kanyargó csatornák közül Angliában és Wales-ben, a skót felföld csodálatos látványát, a híres Temze folyót Londonban vagy a hőn szeretett norfolki tavakat!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a foglalás angol nyelven történik és a fizetés csak angol fontban /£/ lehetséges! A foglalási feltételek a Hoseasons-nél eltérhetnek!