Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Nyaralás és szállás Horvátországban

Nyaralás és szállás Horvátországban

Tengerparti pihenés nyaralókban, vagy apartmanokban Horvátországban

Horvátország az utóbbi egy-két évtized során rendkívül népszerû nyaralási úti céllá vált; egyre több család választja az autóval is könnyen és viszonylag gyorsan megközelíthetõ horvát tengerpartot, és bérel nyaralóházat vagy nyaralóapartmant az Adrián. Önt is várja Horvátország a közel 2000 km hosszan elnyúló tengerpartra vagy a sok száz csodás sziget egyikén, több ezer színvonalas nyaralóházzal. A minõség az elsõ szempont a nyaralók és apartmanoknál. A számos szolgáltatás és idõtöltési lehetõség, az Ön igényeinek megfelelõen. Munkatársaink segítségére a nyaralása végéig számíthat, ezzel biztosítjuk, hogy vakációja felhõtlenül teljen! Nyaralás a családdal Isztrián, a barátaival, vagy a párjával? Medencével rendelkezõ villa, vagya közvetlen tengerpart? A NOVASOL elkíséri álmai nyaralására!

A bérleti díj tartalmazza a takarítást, az energiaköltséget, ágynemût és még az idegenforgalmi adót is!

 

 

Béreljen magánnyaralót Horvátországban!

Horvátországban szinte minden ház rendelkezik medencével amellett, hogy a legtöbb a tengerpart helyezkedik el. A nyaralók a maximális diszkréciót nyújtják a fõrdõzéshez. A legtöbb ház pár éven belül lett felújítva, így a kínálat rendkívül magas színvonalú,luxus nyaralók, elegáns, modern apartmanok, vagy akár hagyományos mediterrán stílusú gyönyörû természetben sziklákkal és fákkal körülvett házak. Megtalálhatja rövid idõn belül minden gond nélkül a kívánt nyarlaóházát Horvátországban. Apartmanok a tengepartnál Medulinnál, nyugodt környezetben, eldugott öblöknél, vagy a nyüzgés közepén. Horvátországban választhat nyaralót a városközpontban terasszal, vagy a vidéken egy szép nagy kerttel és medencével. Egyszerû és olcsó - vagy luxus, de megfizethetõ áron. Romantikus pároknak - vagy akár fiatal csoportoknak, barátoknak, családoknak. Nyaraljon Horvátországban a kedvesével ,a saját igényei szerint - reggelivel, medencével, kilátással a tengerre Pulán.

A horvát tegerpart sokszínûségének köszönhetõen a lehetõségek száma végtelen. Bár a strandok nagy része apró kavicsos, sziklás és homokos partszakaszok is szép számmal akadnak. A strandok többsége úgy van kialakítva, hogy családi pihenésre is alkalmasak: a gyerekek számára vízicsúszda, trambulin és különbözõ sportolási lehetõségek állnak rendelkezésre. De elhagyatottabb romantikus tengerpartokat és pezsgõ éjszakai életet ugyanúgy talál Horvátországban. Bármit is keres, a NOVASOL-ra mindig számíthat: nyaralóházaink és apartmanjaink Horvátország egész területén megtalálhatóak. Horvátország bármelyik részére is esik az Ön választása, a NOVASOL-nál biztosan talál az igényeinek megfelelõ nyaralóházat. Béreljen nálunk egy nyaralót vagy apartmant Isztrián. Ha szeretne több információt Horvátországról, és még nincs kiszemelt szálláshelye, szíves figyelmébe ajánljuk a legnépszerûbb területeket. A számos turisztikai látványosság, a szebbnél szebb strandok és varázslatos túraútvonalak mind könnyûszerrel megközelíthetõk nyaralóházainkból. Régiók szerint böngészhet igényei szerint az egész ország terültén. A nyaralóházak szigetelése általában úgy van kialakítva, hogy az éjszakai hûvös levegõt az épület megtartja, kellemes hõmérsékletet biztosítva ezzel az Ön számára; sok nyaralóház pedig légkondícionált. Nyaralóház kínálatunk rendkívül gazdag, a választás pedig csak az Öné.

Gondtalan nyaralás Horvátországban A NOVASOL által

Horvátországi nyaralás a legjobb és legbiztonságosabb körülmények között. Irodáink egész európa területén a szolgálatára állnak, melyek mindig tanáccsal és segítséggel láthatják el Önt. A központi iroda Dániában van, tapasztalt kollégáink mindig elérhetõek a következõ telefonszámon: 00 45 97 97 57 57.

Mielõtt útnak indulna, szíves figyelmébe ajánljuk a horvátországi közlekedési tudnivalókat, melyet érdemes elolvasnia mielõtt a felhõtlen nyaralása Horvátországban elkezdõdne. Amint megérkezett a mesés nyaralójába, a helyi irodákat is felkeresheti a kérdéseivel kapcsolatban: Porec, Pula, Labin, Rijeka, Zadar, Split, Dubrovnik, Korcula. A NOVASOL horvátországi irodái nyitvatartási ideje: szombaton 14:00-08:00, hétfõtõl péntekig és vasárnap 9:00-19:00.

Kutyabarát szállások Horvátországban

Horvátországban a kutyák is szívesen látott vendégek. Miért is hagyná a család kedvencét otthon?

Többé nem jelenthet gondot, ha a kedvencével szeretne nyaralásnak indulni Horvátországba. A NOVASOL számtalan állatbarát nyaralót kínál, melyek ideális kikapcsolódást nyújthatnak a szeretõ gazdáknak. Horvátország rendkívül kutyabarát ország, a kínálatban szereplõ nyaralóházak Isztria és Dalmácia területén például számos kijelölt kutyás strand található. Azok számára, akik szeretnék a kutyájukat a nyaralásukkal magukkal vinni, Horvátország az ideális helyszín. Ha Ön kedvencével együtt szeretne Horvátországba látogatni, feltétlenül tekintse meg az általunk összeállított kutyabarát strandok listáját és a hozzá tartozó térképet!

Horvátországban minden olyan nem hivatalos strandra lehet menni kutyával, ahol azt kifejezetten nem tiltják, és természetesen ahol nem zavarják a többi látogatót. Ezzel szemben hivatalos strandokra általában este 8 óra után vihetjük magunkkal kedvencünket, vagyis amikor a látogatók többsége már viszaindult tengerparti nyaralójába Horvátországban.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az Ön dolgát egy horvátországi nyaralóra, összeállítottunk az Ön számára egy listát a horvátországi kutyabarát strandokról, és a térképen is jelöltük õket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a NOVASOL az alábbi adatok százszázalékos helyességéért nem tudja vállalni a felelõsséget, mivel a helyi hatóságok bármikor megváltoztathatják a strandok szabályait, vagy kutyabarát strandból egyik napról a másikra nem kutyabarát lehet.

Napsütéses hétvégi házak Horvátországban

Egy tengepart közeli nyaralóháznál nem lehet jobb választás. Nézze meg a horvátországi látnivalókat, programokat, élvezze az Adrián a nyaralását, ahol kristálytiszta víz és bájos öblök várják, melyek hamar a Karib-térségre emlékeztethetnek. Halgassa a pihentetõ tenger morajlását, mellyel levezetheti a mindennapi stresszt. Akár úszni, akár vitorlázni vagy merülni szeret, vagy csak egyszerûen egy kényelmes horvátországi üdülõjében pihenne egy szépséges strand közvetlen közelében, az Adria partjai csábítóak minden nyáron.