Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Kiadó nyaralóházak Magyarországon

Nyaralóházas pihenés Magyarországon

Miért is utazna több száz km-t, ha egy rövid kis vakációra vágyik? Magyarország telis tele van gyönyörû vidékekkel, kulturális értékekkel és érdekességekkel, amelyek a kapottnál jóval több figyelmet érdemelnének. Nyaraljon itthon - kényelmesen, egy jól felszerelt nyaralóházban!

A NOVASOL nyaralóházai az egész ország területén megtalálhatók - döntsön akár egy balatoni strandolós nyaralás, egy fõvárosi hosszúhétvége vagy egy borkóstolóval egybe kötött Eger környéki kirándulás mellett, ránk mindenben számíthat. Kínálatunkban szerepelnek kisméretû villák, mesés nyaralóházak medencével vagy anélkül, városi apartmanok Budapesten és vidéki városokban egyaránt. Az ország valamennyi fontosabb régiójában találkozhat kínálatunkkal, többek között a Balatonon, a Dunakanyarban, a Velencei-tónál és a Tisza-tónál.

Fedezze fel családjával Magyarország legszebb részeit és mindeközben érezze magát otthon egy kényelmesen berendezett nyaralóházban, amelynek belsõ kialakítása a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi, és ezzel a nyaralás még személyesebb élménnyé válik.

Élményekben gazdag nyaralás - nyaralóházak Magyarországon

A NOVASOL legtöbb nyaralóházának bérleti díjában benne van már az ágynemû díja, az elektromosság illetve a takarítás ára is, és sok nyaralóházban a háziállatok is szívesen látott vendégek. Érkezésének idõpontját szabadon megválaszthatja - felár nélkül.

Ha hotelszoba helyett nyaralóházat bérel, pihenése sokkal intimebb hangulatban fog telni, semmi sem zavarja majd a családjával töltött idõt. Tájékozódjon a különbözõ régiókban található programokkal és látványosságokkal kapcsolatban, és válassza ki mielõbb az Ön számára ideális nyaralóházat!

Nyaralóházak Budapesten

Biztosak vagyunk benne, hogy Magyarország népességének minimum 80%-a legalább egyszer járt már Budapesten. De vajon hány százalék nézett már valóban körül a fõvárosban? Hány százalék mászta meg a Gellért-hegyet, sétált a Margit-szigeten, vagy gyönyörködött a Duna és a kettéosztott város csodás kompozíciójában a Halászbástyáról? Kevesen; pedig mennyi értéket és élményt rejt magában ez az ismeretlen-ismerõs világváros!

Szánjon idõt és energiát Budapest megismerésére, és biztosan nem fogja megbánni! Sétáljon a Duna-parton, menjen végig a lépten-nyomon történelmi emlékeket idézõ Andrássy úton, egyen egy rétest a Fõvám téri Vásárcsarnokban, vagy térjen be egy tradicionális cukrászdába; majd lazítsa el városnézéstõl megfáradt izmait az egyik híres fürdõben. Ha pedig megihlette a város hangulata, és mélyebbre szeretne ásni a magyar kultúrában, látogasson meg egy-két múzeumot vagy akár a királyi palotát a Várhegyen!

Budapesti felfedezõtúrájához pedig biztosan talál egy kiindulási pontként szolgáló, igényeinek megfelelõ apartmant. Válasszon most a NOVASOL kínálatában található budapesti apartmanok közül!

Nyaralóházak Egerben és környékén

Eger és környéke nem véletlenül az ország egyik leglátogatottabb kiránduló vidéke. Akár a város történelme és a máig fellelhetõ török kori emlékek, akár a híres Eger környéki borok jelentenek az Ön számára inspirációt, semmiképp nem fogja megbánni, ha a város és környéke mellett teszi le voksát. Napközben kellemes sétákat tehet a gyalog is könnyûszerrel bejárható belvárosban - az Egri csillagok helyszíneként megismert várat, a drámai méretû klasszicista stílusú bazilikát és a török megszállás korából megmaradt Minaretet semmiképp ne hagyja ki! Esti programként pedig látgasson el a Szépasszony-völgybe, ahol közel 200 pincészet borai közül válogathat. Ha pedig hosszabb kirándulást tenne a természetben, a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozó lenyûgözõ szépségû Szalajka-völgy Eger belvárosától mindössze 30 km-re fekszik.