Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Kiadó nyaralóházak Németországban

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Németországban

Németország évről évre népszerűbb úti cél a turisták körében. Pihenés a hegyekben, egy nyaralóház a tengernél, nyaralóapartman egy nagyvárosban – minden lehetséges. Németország meglepően sokszínű, és mind a 16 tartománynak megvan a maga különleges vonzereje. Bármelyik régióra is essen a választása, programokban és látnivalókban biztosan nem lesz hiány.

 

Pihenés – nyaralóházak Németországban

A németországi nyaralóházak berendezése a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi. Stílustól függetlenül minden nyaralóház és apartman jól felszerelt és kényelmes; a nyaralás ideje alatt garantáltan otthon érzi majd magát, és nem szenved hiányt semmiben. Nyaralóházaink nem csak az intim, családias légkört biztosítják az Ön számára, de tökéletes kiindulópontként is szolgálnak az egyes vidékek felfedezéséhez. Járja be Németország szebbnél szebb vidékeit, és ne fossza meg magát az egyes tartományok kulináris különlegességeitől se!

Nyaralóházak országszerte

 

Élmény – nyaralóházak Németországban

Önnek már csak azt kell eldöntenie, hogy mely németországi programok és látványosságok vonzzák leginkább, és aszerint kiválasztani a megfelelő németországi nyaralóházat vagy nyaralóapartmant.

 

Fedezze fel a Tropical Island-öt Németországban!

A Berlintől mindössze 60 km-re délre található Tropical Islands Európa legnagyobb trópusi nyaralókomplexuma, és az év minden napján türkizkék vízzel, pálmafákkal, beach bárokkal és forró hangulattal várja a trópusi klíma szerelmeseit. Ha pedig Ön nem csupán egy napig szeretné élvezni trópusi nyaralását, a NOVASOL otthonos kis nyaralóházakat kínál a Tropical Islands nyaralófaluban. A bérleti díj pedig magába foglalja a belépődíjat is!

 

Milyen típusú nyaralóház a legjobb választás?

Bizonytalan? Nem tud dönteni a sokfajta szálláslehetőség közül? Egy pillanatig se aggódjon, mi Ön mellett állunk. Szeretne kényelmes és nyugodt környezetben végre minőségi időt tölteni a családjával vagy a barátaival, kényeztetni magát, és egyszerűen csak feltöltődni? Akkor az Ön számára a tökéletes választás egy színvonalas nyaralóház a NOVASOL egyik nyaralófalujában. Luxusapartmanja elegendő helyet biztosít a gyerekek számára, hogy kedvükre játszanak, illetve jó néhány nyaralófalu saját játszótérrel is rendelkezik. A felnőttek pedig eközben elmerülhetnek a privát szauna és pezsgőfürdő örömeiben, felfrissülhetnek a medencében, vagy éppen élvezhetik az édes semmittevést a tengerparton. Jól hangzik? Priwall Travemünde, a NOVASOL privát nyaralófaluja például biztosan elnyeri majd Ön és családja tetszését. Ha viszont egy kis romantikára vágyik, egy otthonos alpesi kis házikó is nagyszerű lehetőséget biztosít a feltöltődésre és a kikapcsolódásra. Városi hosszúhétvégékhez is bőséggel tud választani nyaralóház-kínálatunkból, pl. a sohasem alvó fővárosban, Berlinben.

Nyaralóapartmanok Berlinben

 

Nyaralás kutyával Németországban

A jövőben kutyájának sem kell otthon maradnia, amíg Ön és családja nyaralni mennek. Rengeteg németországi nyaralóház és nyaralóapartman szeretettel várja a négylábú kedvenceket is. A német társadalom - általánosságban - rendkívül toleráns a háziállatokkal, és sokan maguk is szívesen kelnek útra házi kedvenceikkel. A kutyusok sok étteremben is szívesen látott vendégek, illetve a tömegközlekedési eszközökön is utazhatnak – magától értetődően csak szájkosárral. Nyaraljon együtt idén az egész család: foglalja le még ma kutyabarát németországi nyaralóházát!