Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Kiadó nyaralóházak Olaszországban

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Olaszországban

Mindegy, hogy Ön egyedül, párjával, családjával vagy éppen barátaival kel útra, mindenképpen érdemes olaszországi nyaralásához egy kényelmes nyaralóházat bérelnie. Róma, Capri, Toscana - érezze és élje meg a „dolce vitát”: igyon meg egy gőzölgő capuccinót az egyik sarki kávézóban, próbálja ki a pizza és pasta különlegességeket és a legjobb olasz borokat; beszélgessen a helyiekkel és egyszerűen lazuljon el! Miután pedig felvette a helyi ritmust, merüljön el a mindenütt jelenlevő történelemben és kulturális gazdagságban; vegye nyakába a várost, és szívja magába a hely szépségét, eleganciáját és kifinomultságát. Nyaralóházak és aparmanok Olaszországban.

 

Élményekben gazdag nyaralóházas pihenés Olaszországban

Olaszországi nyaralóházaink és apartmanjaink nagyszerű kiindulópontként szolgálnak az adott környék felfedezéséhez. Önnek csak el kell dönteni, hogy milyen programok és látványosságok vonzzák leginkább, és aszerint kiválasztani a megfelelő nyaralóházat. Akár a toszkán borvidékek csábítják, akár a vadabb szicíliai tájak, biztosan talál megfelelő nyaralóházat a NOVASOL-nál.

 

Pihenés - nyaralóház Olaszországban

Ha Ön úgy dönt, hogy nyaralását egy olaszországi nyaralóházban szeretné tölteni, sokkal személyesebb és intimebb élményben lesz része, mint ha hotelszobát bérelne. Sokkal közelebb kerül a helyi életstílushoz, mivel minden nyaralóház és apartman a mindenkori tulajdonos ízlése és stílusa szerint van berendezve - természetesen felszerelve mindennel, amire csak szüksége lehet. Legyen idei olaszországi nyaralása egy különleges és személyes élmény!

 

Nyaralóházak medencével Olaszországban

Amilyen kellemesen langyos a mediterrán tavasz, pont annyira kellemetlenül forró lehet a nyári égető napsütés. De aggodalomra nincs ok, a NOVASOL bőséggel kínál medencés nyaralóházakat illetve még több privát szférát biztosító kisebb birtokokat. Privát medencéjében bármikor lehűtheti magát, és barátaival vagy éppen családjával élvezheti a zavartalan együtt töltött időt. Ha pedig sem a tengerpartról, sem pedig a medencéről nem szeretne lemondani, nálunk akkor is megtalálja a megfelelő nyaralóházat, ugyanis tengerpart közelében fekvő, medencés házakat is nagy választékban talál kínálatunkban. Töltse nyaralását igényeinek megfelelő nyaralóházban, és élvezze a jól megérdemelt pihentető kikapcsolódást Olaszország bármely pontján!

 

Pihenés az olasz tengerparton

Aki klasszikus strandolós nyaralásra vágyik, válogasson a nagy számban rendelkezésre álló kalabriai vagy éppen Amalfi-part környéki nyaralóházak közül; természetesen Szicília vagy Szardínia szigete is nagyszerű döntés, ha tengerparti nyaralásról van szó. Az olasz tengerpart nem csak hosszú sétákra csábít minket a végtelen homokos strandokon lenyűgöző szépségével, de kristálytiszta tengervízének is lehetetlen ellenállni. Számos strand kapta már meg a kék zászlós jelzést, ami garantálja a magas vízminőséget és a szigorú környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő, jól felszerelt strandokat. Ön és családja kellemesen és gondtalanul pihenhet az olasz tengerparton! Foglalja le olaszországi nyaralóházát vagy apartmanját még ma!

Nyaralóapartmanok Veneto Adriai-tengerparton

Nyaralóházak a Toszkán-tengerparton

Nyaralóapartmanok a Tirrén-tengerparton