COVID-19 Státusz

A globális COVID-19 járvány az egész világon határok lezárását jelenti.

 
Ez egy rendkívüli szituáció. A NOVASOL-nál mi mindent megteszünk hogy segítsünk a vendégeknek, akik korán érkeznének egész Európában. 


Minden vendégünknek segítünk a következő napokban. Ez azt jelnti, hogy nagyon elfoglaltak leszünk és lehet hogy nehézségekbe ütközhet kapcsolatba lépni velünk. Ne aggódjon, minden esetet kezelünk. 


Alább válaszokat talál a leggyakrabban feltett kérdésekre a szituációval kapcsolatosan. 
 

COVID-19 – ha foglal
Lefoglalt egy nyaralót, de az adott ország határ zárva. Hogyan tovább?

Ingyenes átfoglalást teszünk lehetővé minden vendégünk számára aki érintett a határ lezárásában. 

Ez azt jelenti, hogy foglalhat egy későbbi időpontot ugyanabban a nyaralóban. 

Foglalhat másik házat?

Felkínáljuk a vendégeinknek, hogy lefoglalhatják egy későbbi időpontra ugyanazt a nyaralóházat. 

Amennyiben a nyaraló már foglalt a későbbi kívánt időtartamban, felkínáljuk Önnek egy másik ház foglalásának a lehetőségét a NOVASOL vagy Dansommer kínálatából.

Amennyiben az új nyaraló drágább mint az eredetileg lefoglalt nyaraló, a különbözetet Ön fizeti, mindamellett ha olcsóbb, a különbözetet nem térítjük vissza.  

Az új foglalás olcsóbb vagy drágább mint az eredeti foglalás. Mit jelent ez Önnek?

A különbözetet Ön fizeti, amennyiben van. Amennyiben olyan hetet választ, ahol drágább a bérleti díj, a különbséget Ön fizeti. Ha olyan hetet választ, ahol a bérleti díj alacsonyabb, nem térítjük vissza a különbséget. 

Visszakaphatja a pénzét?

A bérleti szerződésre és az elállási szabályzatra hivatkozunk, mivel a visszatérítés függ az érkezés időpontjától. Vegye figyelembe rendkívüli ajánlatunkat, hogy ingyenes átfoglalást teszünk lehetővé egy későbbi érkezésre 2020-ban. 

Nem találtam választ a kérdésemre. Hogyan léphetek kapcsolatba Önökkel?

Részletes információért a lehetőségekről ebben a helyzetben kérjük lépjen kapcsolatba a customer service center-rel a novasol@novasol.hu címen vagy a +36 30 224 1666 számon és az ügyfélszolgálatunk mindent megtesz hogy segítsen Önnek. Kérjük vegye figyelembe hogy a hívások rendkívüli mennyisége miatt várakozási idő lehetséges.