Felhasználási feltételek

MEGÁLLAPODÁS ÖN ÉS A NOVASOL KÖZÖTT

Ezt a weboldalt a NOVASOL AS teszi az Ön számára elérhetővé. Az ezen weboldalon közzétett feltételek ( a továbbiakban: a ˝Feltételek˝) és megjegyzések módosítás nélküli elfogadásával illetve/vagy ezen webhely használatával Ön minden feltételt elfogad.

AMENNYIBEN ÖN NEM FOGADJA EL EZEKET A FELTÉTELEKET, NEM JOGOSULT A WEBOLDAL HASZNÁLATÁRA!

AZ ˝ELFOGADOM˝ GOMBRA KATTINTÁSSAL, EZZEL KIEGÉSZÍTVE A REGISZTRÁCIÓS FOLYAMATOT, MAJD A ˝FOLYTATÁS˝ GOMBRA KATTINTÁSSAL VAGY AZ ELŐZŐLEG REGISZTRÁCIÓRA HASZNÁLT FELÜLETEN TÖRTÉNŐ BEJELENTKEZÉSSEL ÖN ELFOGADJA AZ ÖSSZES FELTÉTELT.

Ezek a feltételek vonatkoznak mind a weboldal használatára, mind a weboldal látogatására.

A NOVASOL fenntartja magának a kizárólagos, korlátlan, teljes mérlegelési jogot, hogy ezen feltételeket bármikor módosítsa, megváltoztassa vagy egyéb módon aktualizálja. Ezek a módosítások, változtatások és frissítések a közzététel után azonnal hatályba lépnek. Amennyiben Ön úgy használja ezt a weboldalt, hogy a NOVASOL értesítést küldött Önnek ezen módosításokról és frissítésekről, a módosított feltételek kötelező érvényűek Önre nézve. Előfordulhat, hogy ezen weboldal átirányítja Önt más weboldalakra, melyek kapcsolatban állnak/nem állnak kapcsolatban ezzel a weboldallal és/vagy a NOVASOL-lal. Ezen weboldalaknak lehetnek olyan feltételei és értesítések, amelyek eltérnek az ezen weboldalon feltüntetettektől, vagy további feltételeket és értesítéseket tartalmaznak az ezen weboldalon meghatározottakhoz képest. Az ezen weblapokhoz való hozzáférést, melyet jelen weboldal ajánl fel Önnek, a hivatkozott oldalak feltételei, értesítései és felhasználási irányelvei határozzák meg, nem pedig ez a weboldal. A NOVASOL nem garantálja azt, hogy bármely jelen weboldalra benyújtott információ, tranzakció vagy online tevékenység átvitelre vagy feldolgozásra kerül. Az információ átvitele nem jelenti az online tevékenység vagy tranzakció elutasítását illetve elfogadását, csupán azt jelzi, hogy az átviteli folyamat elindult. Minden online tevékenységhez és tranzakcióhoz előzetes írásbeli megerősítés szükséges. Ezen felül a szolgáltatás spektruma ezen weboldalon is változhat, illetve előfordulhat, hogy a weboldal bizonyos időszakokban nem elérhető, illetve nem működőképes. A NOVASOL fenntartja a weboldal részleges vagy teljes szüneteltetésének vagy leállításának jogát üzleti vagy technikai okok miatt. Ennek ellenére hagyományos módon, pl. telefonon vagy levélben igénybe veheti a NOVASOL ügyfélszolgálatának szolgáltatásait.

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Az adatvédelmi szabályzat eléréséhez kattintson ide.

VÉDJEGYEK, SZERZŐI JOGOK ÉS KORLÁTOZÁSOK

A weboldal a NOVASOL A/S tulajdonában áll, a NOVASOL A/S ellenőrzi, irányítja és működteti.

Cím: NOVASOL A/S Virumgårdsvej 27, DK-2830 Virum, Denmark, Tel. +45 39277000. Copyright © NOVASOL A/S. Minden jog fenntartva.

Minden tartalom ezen a weboldalon, beleértve a szövegeket, képeket, illusztrációkat, audio-és videoklipeket, szerzői jogok, védjegyek, szolgáltatási védjegyek és/vagy egyéb szellemi tulajdonjogok védik ( ezeket a dán, EU-s, USA-beli és az egész világra kiterjedő szerzői jogi törvények és egyezmények, személyes és nyilvánossági jogok, kommunikációs szabályok és rendeletek szabályozzák ), emellett a NOVASOL és/vagy a társult cégei, munkatársai vagy partnerei működtetik és birtokolják ezeket, beleértve a holding vállalatokat, a fiókvállalatokat és a leányvállalatokat, melyhez a NOVASOL és különböző kereskedelmi részlegei tartoznak; vagy bármely tartalmat szolgáltató harmadik fél, ügynökök, alvállalkozók, beszállítók, kereskedők, hirdetők, szponzorok és licencelők, ( együttvéve: "a Szolgáltatók") akik engedélyeztették saját tartalmaikat ezen a weboldalon, vagy joguk van ahhoz, hogy értékesítsék termékeiket vagy szolgáltatásaikat a NOVASOL részére.

Az ezen weboldalon található tartalom a NOVASOL társult partnerei vagy bármely cég/cégek, illetve a szolgáltatók tulajdonában áll, a tartalmakat a fent említettek működtetik, ellenőrzik és engedélyezték, kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi felhasználására. Készíthet nyomtatott másolatot a tartalomról, de nem módosíthatja, másolhatja, nem jelenítheti meg, nem használhatja fel újból, nem adhatja elő, nem teheti újból közzé és nem licencelheti, illetve nem készíthet származékos művet belőle, nem adhatja át, nem töltheti fel, nem publikálhatja, nem továbbíthatja, nem terjesztheti, nem adhatja el és nem használhatja a tartalmat vagy az információt semmilyen módon (beleértve az e-mailt és a többi elektronikus módot) vagy nem használhat olyan szoftvert, amely ilyen információkat vagy tartalmakat alkalmaz kereskedelmi használatra a NOVASOL és társult partnerei, bármely cég/cégek a cégcsoporton belül illetve a szolgáltatók előzetes írásos beleegyezése nélkül. Lehetősége van ilyen beleegyezés igénylésére, amennyiben közvetlenül felveszi a kapcsolatot a NOVASOL-lal.

Ha Ön a NOVASOL-nak és/vagy társult partnereinek, kapcsolódó vállalkozásainak illetve a cégcsoporton belüli cégnek/cégeknek és a szolgáltatóknak az előzetes írásos hozzájárulása nélkül módosítja a jelen weboldalon fellelhető tartalmat, vagy ezt a tartalmat más weblapon vagy egyéb hálózati számítógépes környezetben használja, illetve a tartalmat nem a saját, nem-kereskedelmi használatára használja fel, sérti a NOVASOL tulajdonosainak, és/vagy a kapcsolódó vállalkozások tulajdonosainak, a társult partnercégek tulajdonosainak, a cégcsoporton belüli cég/cégek tulajdonosainak vagy a szolgáltatók tulajdonosainak jogait, a szerzői jogokat, a védjegyeket, a szolgáltatói védjegyeket, illetve egyéb tulajdonosi jogokat is sért. A weboldal használatával Ön garantálja a NOVASOLnak, hogy semmilyen ezen feltételek által meghatározott jogtalan vagy tiltott célra nem használja a weboldalt, beleértve a fenyegető, becsületsértő, rágalmazó, obszcén, botránykeltő, közösség elleni izgatást megvalósító, pornográf vagy profán tartalmak közzétételét és átvitelét.

Az internet egyedi jellegéből adódóan szükség van a NOVASOL rendszereinek és szabadalmaztatott technológiájának védelmére. A NOVASOL fenntartja magának a kizárólagos, abszolút és korlátlan jogkört arra vonatkozóan, hogy bármikor, bármilyen okból kifolyólag, bármely felhasználó hozzáférési jogosultságát korlátozhatja vagy megszüntetheti, különösen azon felhasználók esetében, akiknél felmerül a visszaélés gyanúja, akik nem megfelelő módon vagy helytelenül használják a weblapot, illetve akik megsértik ezeket a feltételeket. Amenyiben Ön akármelyik feltételt megsérti, a weboldal használatára vonatkozó engedélye azonnali hatállyal megszűnik. Az engedély megszüntetéséhez az Ön értesítése nem szükséges.

A saját weboldalán Ön nem használhatja az ezen weboldalon megjelenő védjegyeket, szolgáltatási védjegyeket vagy szerzői jogok által védett anyagokat, beleértve a logókat és karaktereket, a védjegy tulajdonosának kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül. A saját weboldalán és más webhelyen sem ágyazhatja be/építheti be az ezen weboldalon található tartalmakat és egyéb anyagokat a NOVASOL írásbeli hozzájárulása nélkül.

Egyéb termék-és cégnevek, beleértve a cégcsoport termék-és cégneveit, amely a Novasol anyavállalata, és bármely vállalat/ok a cégcsoporton belül tulajdonosaik védjegyei lehetnek, függetlenül attól, hogy regisztrálva vannak-e.

GARANCIA-ÉS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ELUTASÍTÁSA

MINDEN A WEBOLDALON TALÁLHATÓ TARTALOM ÚGY ÁLL RENDELKEZÉSRE, ˝AHOGY VAN˝ ÉS ˝AHOGY TALÁLTA˝, MINDEN KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT GARANCIA NÉLKÜL. KIVÉTELT KÉPEZNEK AZON JÓTÁLLÁSOK, MELYEKRE A HATÁLYOS, EZEN FELTÉTELEKRE ALKALMAZHATÓ DÁN ÉS EU-JOGSZABÁLYOK ALKALMAZANDÓK, TÖRVÉNY ÁLTAL FELTÉTELEZETTEK, NEM KIZÁRHATÓK, KORLÁTOZHATÓK VAGY MÓDOSÍTHATÓK - A NOVASOL, ÉS/VAGY KAPCSOLÓDÓ VÁLLALKOZÁSAI, A TÁRSULT PARTNEREK, VAGY BÁRMELY CÉG/CÉGEK, ILLETVE A SZOLGÁLTATÓK ELUTASÍTJÁK EZEKET A KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT JÓTÁLLÁSOKAT, BELEÉRTVE A FORGALOMKÉPESSÉGRE, A KIELÉGÍTŐ MINŐSÉGRE, AZ ADOTT CÉLBAN VALÓ MEGEGYEZÉSRE, A TULAJDONLÁSI-ÉS BIRTOKLÁSI JOGOKRA, ILLETVE A KÁROKRA VONATKOZÓ JÓTÁLLÁSOKAT. SEM A NOVASOL ÉS/VAGY A KAPCSOLÓDÓ VÁLLALKOZÁSAI, SEM TÁRSULT PARTNEREI, SEM A SZOLGÁLTATÓK, SEM A WEBOLDAL LÉTREHOZÁSÁBAN, GYÁRTÁSÁBAN ÉS FORGALMAZÁSÁBAN RÉSZTVEVŐ SZEMÉLYEK NEM GARANTÁLJÁK AZT, HOGY AZ EZEN WEBOLDALON TALÁLHATÓ TARTALMAK ZAVARTALANUL VAGY HIBÁTLANUL MŰKÖDNEK, HOGY A HIBÁKAT KIJAVÍTJÁK, ILLETVE HOGY A TARTALMAT ELÉRHETŐVÉ TÉVŐ SZERVER VÍRUSMENTES VAGY NEM TARTALMAZ KÁRTÉKONY TARTALMAKAT. AZ EZEN WEBOLDALON ELÉRHETŐ TARTALOM KIZÁRÓLAG AZ ÖN KÉNYELMÉT, INFORMÁLÓDÁSÁT ÉS TRANZAKCIÓ-KÉPESSÉGÉT SZOLGÁLJA.

A NOVASOL NEM VÁLLAL SEMMILYEN FELELŐSSÉGET A WEBOLDAL HASZNÁLATÁBÓL SZÁRMAZÓ ESETLEGES KÖVETKEZMÉNYEKÉRT, VAGY AZ EZEN WEBOLDALON ELÉRHETŐ BÁRMELY TARTALOM, INFORMÁCIÓ, SZOLGÁLTATÁS VAGY JOGILAG VÉDETT ÉRDEK MEGBÍZHATÓSÁGÁÉRT, PONTOSSÁGÁÉRT ÉS IDŐSZERŰSÉGÉÉRT. IGYEKSZÜNK ÖNNEK BIZTOSÍTANI, HOGY A TARTALOM, AMIT EZEN A WEBLAPON ELÉRNI KÍVÁN, MINDIG PONTOS LEGYEN. A TARTALOM ENNEK ELLENÉRE TARTALMAZHAT PONTATLANSÁGOKAT, GÉPELÉSI HIBÁKAT ÉS HIÁNYOSSÁGOKAT IS. ÉSZLELÉS UTÁN MEGPRÓBÁLJUK A LEHETŐ LEGGYORSABBAN ELHÁRÍTANI EZEKET A HIBÁKAT ÉS HIÁNYOSSÁGOKAT. AZ ÖN ÁLTAL ELÉRNI KÍVÁNT TARTALMON IDŐRŐL-IDŐRE VÁLTOZTATUNK, ILLETVE ELŐFORDULHAT, HOGY ADOTT TARTALMAKAT KIEGÉSZÍTÜNK, TÖRLÜNK VAGY MEGVÁLTOZTATUNK, VALAMINT A WEBOLDAL FUNKCIÓIT, DESIGNJÁT ÉS LAYOUTJÁT FEJLESZTJÜK ÉS/VAGY MEGVÁLTOZTATJUK.

ÖN EZENNEL TUDOMÁSUL VESZI, HOGY A WEBHELY HASZNÁLATA KIZÁRÓLAG AZ ÖN FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK. ÖN ( ÉS NEM A NOVASOL! ) VÁLLALJA AZ ÖN RENDSZERÉVEL KAPCSOLATOS SZERVIZ-ÉS JAVÍTÁSI KÖLTSÉGEK FEDEZÉSÉT. ÖN EZENNEL TUDOMÁSUL VESZI, HOGY SEM A NOVASOL ÉS/VAGY KAPCSOLÓDÓ VÁLLALKOZÁSAI, SEM TÁRSULT PARTNEREI, SEM A SZOLGÁLTATÓK, SEM A WEBOLDAL LÉTREHOZÁSÁBAN, GYÁRTÁSÁBAN ÉS FORGALMAZÁSÁBAN RÉSZTVEVŐ SZEMÉLYEK NEM VONHATÓK FELELŐSSÉGRE SEM JOGI SEM TERMÉSZETES SZEMÉLY ÁLTAL SEMMILYEN VESZTESÉG, KÁRESEMÉNY ( LEGYEN AZ KÖZVETLEN, KÖZVETETT, VÉLETLEN, BŰNCSELEKMÉNY JELLEGŰ, KÜLÖNLEGES VAGY KÖVETKEZMÉNYES) MIATT, VAGY BÁRMILYEN SZERZŐDÉSEN ALAPULÓ ESEMÉNY, EZEN WEBOLDAL VAGY A LINKELT WEBOLDALAK TILTOTT HASZNÁLATÁBÓL SZÁRMAZÓ ESEMÉNY MIATT. KIVÉTELT KÉPEZNEK EZ ALÓL A HALÁLESETET VAGY SZEMÉLYI SÉRÜLÉST OKOZÓ VESZTESÉGEK ÉS KÁRESEMÉNYEK, MELYEKRE A KORLÁTOZÁS NEM VONATKOZIK.

PÉLDAKÉNT, ÉS A FENTIEK KORLÁTOZÁSA NÉLKÜL A NOVASOL ÉS/VAGY KAPCSOLÓDÓ VÁLLALKOZÁSAI, TÁRSULT PARTNEREI, ILLETVE A SZOLGÁLTATÓK NEM VONHATÓK FELELŐSSÉGRE SEMMILYEN EZEN WEBOLDAL LEÁLLÁSÁBÓL ILLETVE HIBÁBÓL, MULASZTÁSBÓL, FELFÜGGESZTÉSBŐL, TÖRLÉSBŐL, ÜZEMELTETÉSI KÉSEDELEMBŐL, SZÁMÍTÓGÉPES VÍRUSOKBÓL, LOPÁSBÓL, MEGSEMMISÜLÉSBŐL, JOGOSULATLAN HOZZÁFÉRÉSBŐL, A SZEMÉLYES TARTALMAK VAGY EZEN WEBOLDALON MEGJELENŐ EGYÉB TARTALMAK MÓDOSÍTÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ REKLAMÁCIÓ, VESZTESÉG VAGY KÁRESEMÉNY MIATT. ÖN EZENNEL KIJELENTI, HOGY A NOVASOL NEM FELELŐS A HARMADIK FÉLTŐL VAGY MÁSIK FELHASZNÁLÓTÓL SZÁRMAZÓ RÁGALMAZÓ, SÉRTŐ VAGY ILLEGÁLIS MAGATARTÁSÁÉRT.

A NOVASOL ÉS/VAGY TÁRSULT PARTNEREI, ILLETVE BÁRMELY CÉG/CÉGEK, ILLETVE A SZOLGÁLTATÓK FELELŐSEK A WEBOLDAL HASZNÁLATÁBÓL SZÁRMAZÓ KÖZVETLEN VESZTESÉGÉRT, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY AZ A WEBOLDAL JOGOSULATLAN HASZNÁLATÁN, SZERZŐDÉSEN VAGY VESZÉLY ESETÉN A FELELŐSSÉG VÁLLALÁSÁN ALAPUL, LEGFELJEBB A TELJES TRANZAKCIÓS ÉRTÉKIG, MELYEN AZ EGYSZERI ESEMÉNYRE ILLETVE AZ EGYMÁSSAL KAPCSOLATBAN ÁLLÓ ESEMÉNYEKRE VONATKOZÓ KÖVETELÉSEK ALAPULNAK.

A FENTI FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁST CSAK AKKOR ÉS OLYAN MÉRTÉKBEN KELL ALKALMAZNI, AMIKOR ÉS AMILYEN MÉRTÉKBEN EZT A FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁST A TÖRVÉNY LEHETŐVÉ TESZI.

EZ NEM ÉRINTI AZ ÖN TÖRVÉNYES FOGYASZTÓI JOGAIT.

KÁRTALANÍTÁS

Ön vállalja, hogy kárpótolja, védi és kártalanítja a NOVASOL-t és társult partnereit, illetve a szolgáltatókat, valamint a fentiek tisztviselőit, igazgatóit, alkalmazottait, kapcsolódó vállalkozásait, ügynökeit, alvállalkozóit, beszállítóit és használatba vevőit bármely veszteséggel, kiadással, káreseménnyel és költséggel szemben, beleértve a jogi költségeket is, amelyek ezen feltételek bárminemű megsértéséből származnak.

A HARMADIK FÉL JOGAI

Ezek a feltételek a NOVASOL-nak, a NOVASOL társult partnereinek, szolgáltatóknak, illetve a fentiek tisztviselőinek, igazgatóinak, alkalmazottainak, kapcsolódó vállalkozásainak, ügynökeinek, alvállalkozóinak, beszállítóinak és használatba vevőinek az érdekeit szolgálják. Ezen személyek és társulások jogában áll ezeket a feltételeket közvetlenül Ön ellen, a saját nevükben felhasználni.

HIVATKOZÁSOK

Ez a weboldal tartalmazhat más weboldalakra mutató hivatkozásokat ( ˝hivatkozott oldalakat˝ ). A hivatkozott oldalak az Ön kényelmét, információhoz jutását szolgálja, illetve bizonyos esetekben az átutalást hivatott megkönnyíteni, ezen weboldalak elérése azonban az Ön felelősségére történik. A hivatkozott oldalakon megjelenő tartalmakat nem a NOVASOL ellenőrzi, és a NOVASOL nem felelős ezekért a tartalmakért és nem támogatja őket, függetlenül attól, hogy a NOVASOL kapcsolatban áll-e ezen hivatkozott oldalak tulajdonosaival. Ön ezen az oldalon nem hozhat létre hiperhivatkozást és nem helyezhet el reklámtevékenységet, szponzortevékenységet sugalló linkeket a saját weboldalára vagy egyéb weboldalra vonatkozóan a NOVASOL és/vagy a NOVASOL kapcsolódó vállalkozásai, társult parterei, és szolgáltatók előzőleges írásos engedélye nélkül.

A NOVASOL FOGLALÁSI SZOLGÁLTATÁSÁNAK HASZNÁLATA

Az ezen weboldalon elérhető NOVASOL foglalási szolgáltatás kizárólag azt a célt szolgálja, hogy segítse Önt az online tranzakciók és foglalások lebonyolításában, illetve a nyaralóházak elérhetőségének, illetve némely esetben utazással kapcsolatos termékek és szolgáltatások megtekintésében, a szolgáltatás semmilyen egyéb célt nem szolgál. Ön ezennel garantálja, hogy legalább 18 éves, illetve hogy jogosult arra, hogy megkösse ezen megállapodást, illetve arra, hogy használja ezt a weboldalt az itt meghatározott feltételek alapján. Ön ezennel kijelenti, hogy pénzügyileg felelős ezen weboldal használatért ( abban az esetben is, ha a hozzáférését mások is használhatják, beleértve a kiskorúakat ( 18 év alatti személyeket ) is, akik Önnel egy háztartásban élnek ). Ön ezennel vállalja, hogy Ön felügyeli a weboldal mindennemű használatát, amely az Ön nevében vagy hozzáférésével történik. Ezennel továbbá kijelenti, hogy minden Ön által, a háztartásában élő személy által vagy harmadik fél által közölt információ ( beleértve azokat a részleteket is, melyeket Ön bocsátott a NOVASOL rendelkezésére a foglalások eszközöléséhez és az online tranzakciók lebonyolításához ) melyet Ön engedélyezett, illetve Ön felügyel, pontos és valós.

Továbbá garantálja, hogy az a hitel-vagy betéti kártya, amelyet az online tranzakciók lebonyolításához használ, az Öné, illetve hogy van elég fedezet a kártyáján az Ön által lefoglalt nyaralóház költségeinek fedezésére, illetve az ezzel kapcsolatos utazáshoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások fedezésére. Amennyiben bármi változás következik be az Ön által megadott részletekkel kapcsolatban, az Ön felelőssége a NOVASOL-t a lehető leghamarabb értesíteni erről. Minden nyerészkedő, hamis vagy csalást sejtető tevékenység vagy online tranzakció folytatása tilos.

A NOVASOL foglalási feltételei (amennyiben megjelenik ilyen a NOVASOL vagy bármely kereskedelmi részlege nevében), melyek ezen Feltételektől elkülönülő feltételek, vonatkoznak minden online tevékenységre és tranzakcióra az ezen weblapon közzétett NOVASOL foglalási szolgáltatással kapcsolatban. Ön vállalja, hogy betartja a NOVASOL foglalási rendszerének feltételeit és/vagy a NOVASOL kapcsolódó vállalkozásainak, társult partnereinek, vagy a szolgáltatóknak a feltételeit, vagy egyéb általunk felhatalmazott harmadik fél feltételeit, akikkel üzletet kíván kötni, beleértve minden összeg kifizetését esedékességkor, és valamennyi szabályozás, szabály betartását, illetve az elérhetőséget érintő korlátozás elfogadását, illetve a bérelt nyaralóház használatát, az utazási költségek és egyéb utazással kapcsolatos termékek és szolgáltatások elérhetőségét, valamint az utazással kapcsolatos megvásárolt termékek és szolgáltatások tényleges felhasználását a nyaralóház bérlésével kapcsolatban. Az Ön által kiválasztott szolgáltatással vagy utazással kapcsolatos termékkel kapcsolatban speciális szabályok, előírások, útiköltségek, valamint a nyaralóház bérlésével kapcsolatos korlátozások merülhetnek fel. Ez esetben az Ön figyelmeztetve lesz a foglalás vagy a vásárlás jóváhagyása előtt ezekkel a speciális szabályokkal, előírásokkal és korlátozásokkal kapcsolatban.

A NOVASOL nem felelős a nem nyaralási céllal történő nyaralóház-foglalásokkal kapcsolatos intézkedésekért, illetve a kapcsolódó vállalkozások, társult partnerek, vagy a szolgáltatók vagy egyéb általunk felhatalmazott harmadik fél által Önnek felajánlott utazással kapcsolatos termékekért és szolgáltatásokért, függetlenül attól, hogy ezen szervezetek meghatalmazottai vagyunk vagy nem, vagy attól, hogy Ön kapcsolatban áll-e egy vagy több szervezettel a fent említettek közül. Ön felelős minden a weboldal használatából vagy a weboldalon közzétett NOVASOL foglalási szolgáltatással kapcsolatos online tevékenységből és tranzakciókból származó díjért, illetékért, vámért, adóért és adókivetésért.

Ezen webhely nem akadályozza meg Önt abban, hogy kivitelezhetetlen nyaralóház-foglalásokat eszközöljön, illetve abban, hogy az utazással összeegyeztethetetlen termékeket és szolgáltatásokat vásároljon, pl. 2 azonos érkezési célú komputazást ugyanazon a napon vagy 2 különböző helyről induló komputazást ugyanazon a napon, illetve egy útra szóló komputazást és egy másik helyszínre történő nyaralófoglalást ugyanabban az időpontban. Ha ilyen lehetetlen vagy nem kompatibilis foglalásokat, utazással kapcsolatos vásárlásokat eszközöl, elfogadja ezek az önkéntes cselekedeteiből, hibáiból vagy mulasztásából származnak, illetve hogy az Ön teljes felelősségét képezik, valamint hogy a NOVASOL-tól nem követelhet sem teljes, sem részleges visszatérítést, illetve a NOVASOL nem kötelezhető arra, hogy az Ön tévedése, gondatlansága vagy körültekintésének hiánya miatti tevékenységeket vagy online tranzakciókat megszüntesse.

JOG ÉS TÖRVÉNYKEZÉS

Ezt a megállapodást (és minden jogvitát, követelést, eljárást, illetve minden ilyen jellegű, a webhely használatával bármilyen módon kapcsolatos és/vagy a jelen webhelyen közzétett NOVASOL foglalási szolgáltatással kapcsolatos dolgot) a dán jogszabályok szabályozzák, és a dán jogszabályoknak megfelelően kell értelmezni. Ön ezzel hozzájárul a dán bíróságok kizárólagos illetékességéhez a weboldal használatából eredő vagy a weboldal használatával kapcsolatos jogvitákkal kapcsolatban. Azok, akik nem Dániából csatlakoznak a weboldalra, vállalják a felelősséget azért, hogy megfeleljenek a helyi jogszabályoknak, már amennyiben a helyi jogszabályok érvényesíthetőek. Ön nem használhat és exportálhat tartalmakat erről a weboldalról, mivel ezzel megsérti a dán és az Európai Uniós exporttal kapcsolatos jogszabályokat és rendelkezéseket.

Ha ezen feltételek bármely rendelkezése jogellenes, hiányos vagy bármely okból kifolyólag nem érvényesíthető, a rendelkezést jelen feltételektől elválasztandónak kell tekinteni.

Ön egyetért azzal, hogy sem ezen megállapodásból, sem a weboldalhasználatból kifolyólag nem áll fenn Ön és a NOVASOL között sem közös vállalkozási kapcsolat, sem partneri kapcsolat, sem munkaviszony, sem megbízásos jogviszony.

TELJES MEGÁLLAPODÁS

Ezen feltételek rendelkezései, és minden itt hivatkozott kötelezettség képviseli az Ön és a NOVASOL közötti teljes megállapodást, illetve felülírnak minden korábbi javaslatot, megállapodást és minden, itt nem említett szóbeli vagy írásos megegyezést. Amennyiben bármilyen következetlenség áll fenn ezen feltételek és a későbbiekben publikált feltételek és közlemények között a használatra vagy a feltételek elfogadására, megértésére vonatkozóan, az utolsó közzétett feltételek és közlemények számítanak irányadónak.

Ezen megállapodás nyomtatott változatát és bármely elektronikus formában leadott értesítést el kell fogadni az ezen megállapodással kapcsolatos bírósági és közigazgatási eljárások során, éppen úgy, mint az eredetileg nyomtatott formában létrehozott és kezelt egyéb üzleti dokumentumokat és nyilvántartásokat.

 

A NOVASOL MINDEN ITT NEM KIFEJEZETTEN MEGADOTT JOGOT FENNTART.