A NOVASOL-ról

50 éves tapasztalat

Minden 1968. december 28.-án kezdődött, mikor az újonnan megalapított vállalat – akkoriban még Nordisk Ferie néven –az első nyaralóházakat bérbeadásra kínálta Norvégiában. A koppenhágai Nørrebro városrész egy kis pinceirodájából nőtte ki magát a NOVASOL észak-Európa legnagyobb nyaralóház-közvetítőjévé. Sok idő telt el a kezdetek óta – viszont vállalati filozófiánkhoz máig következetesen hűek maradtunk.

Észak -Európa legnagyobb nyaralóház-közvetítője

NOVASOL mára észak-Európa legnagyobb nyaralóház-közvetítőjévé fejlődött. 22 európai országban, számos leányvállalattal, számtalan szervizirodával a legkedveltebb nyaralóterületeken, 50.000 nyaralóházzal, valamint több száz rátermett, lelkes munkatárssal működik.

Számunkra ma is vendégeink állnak a középpontban, és továbbra is tartjuk magunkat azon erényeinkhez, amelyek a NOVASOL ismertetőjegyei voltak mindig is: Minőség – Szolgáltatás – Megbízhatójás.

Minőség, szolgáltatás, megbízhatóság

A NOVASOL igyekszik a következőkben kitűnni a többi nyaralóház közvetítői társaságoktól:

  • magas minőségű, a NOVASOL szakértő munkatársai által ellenőrzött nyaralóház közvetítés
  • jobb és emberközpontúbb ügyfélszolgálat
  • megbízhatóság, megtartjuk ígéreteinket, bízhat bennünk

A nyaralóház tulajdonosainkkal való bizalmon alapuló együttműködés nagyon fontos számunkra, mivel együtt tudjuk a minőséget emelni.

Véleményünk szerint sikerünk az ügyfelekkel való kapcsolattartáson alapszik, függetlenül attól, hogy éppen nyaralóház tulajdonosainkról vagy éppen vendégeinkről legyen is szó. Ez csak hitelességgel, valamint a „mindig megtartjuk ígéretünket, és ha lehet még egy kicsit többet” elven alapuló kemény, céltudatos munkával érhető el.

Bízom benne, hogy bemutatkozónk jó benyomást keltett Önben vállalatunkról. Remélem a jövőben köszönthetjük Önt akár, mint háztulajdonos, akár mint kedves vendégünk nyaralóházaink valamelyikében. Győződjön meg róla, hogyan ötvözi a NOVASOL a minőséget, a professzionális szolgáltatás nyújtással.

 

Szívélyes üdvözlettel:

Bernd Muckenschnabel

Vezérigazgató

NOVASOL