A NOVASOL-ról

Minden 1968. december 28.-án kezdődött, mikor az újonnan megalapított vállalat – akkoriban még Nordisk Ferie néven –az első nyaralóházakat bérbeadásra kínálta Norvégiában. A koppenhágai Nørrebro városrész egy kis pinceirodájából nőtte ki magát a NOVASOL A/S észak-Európa legnagyobb nyaralóház-közvetítőjévé. Sok idő telt el a kezdetek óta – viszont vállalati filozófiánkhoz máig következetesen hűek maradtunk.

NOVASOL A/S ma egy nemzetközi konszern leányvállalatokkal sok európai országban, számtalan szervizirodával a legkedveltebb nyaralóterületeken, valamint több száz rátermett, lelkes munkatárssal. Jelenleg a NOVASOL A/S a Wyndham Worldwide egy részét képezi.

Számunkra ma is vendégeink állnak a középpontban, és továbbra is tartjuk magunkat azon erényeinkhez, amelyek a NOVASOL A/S ismertetőjegyei voltak mindig is: Minőség – Szerviz – Szavahihetőség. NOVASOL A/S különbözik a többi nyaralóház közvetítőtől a magas fokú minőségben, jobb, ember közelibb szerviz nyújtásában, valamint a szavahihetőségben. Megtartjuk ígéreteinket! A nyaralóház tulajdonosainkkal való bizalmon alapuló együttműködés nagyon fontos számunkra, mivel együtt tudjuk a minőséget emelni.

Sokat fordítunk arra, hogy munkatársaink a legjobb feltételek mellett dolgozhassanak, ugyanakkor magasak az elvárásaink, követelményeink. Ezzel tudjuk támogatni a vendégeink felé való szervizelést, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk. Véleményünk szerint sikerünk az ügyfelekkel való kapcsolattartáson alapszik, függetlenül, hogy éppen nyaralóház tulajdonosainkról vagy éppen vendégeinkről legyen is szó. Ez csak hitelességgel, valamint a „mindig megtartjuk ígéretünket, és ha lehet még egy kicsit többet” elven alapuló kemény, céltudatos munkával érhető el. Bízom benne, hogy ez az internetes bemutató jó benyomást keltett Önben vállalatunkról. Próbálja ki egyik nyaralóházunkat, élje át, hogy ötvözi a NOVASOL A/S a minőséget a professzionális szervizzel.

A gondos tartalmi ellenőrzés ellenére sem vállalunk felelősséget a külső linkek tartalmáért. Ezen oldalak tartalmáért kizárólag az üzemeltetőjük tartozik felelősséggel.

 

Szívélyes üdvözlettel:

Bernd Muckenschnabel

Vezérigazgató

NOVASOL A/S