Együttműködő partnereink

Balaton Bob Szabadidőpark logo

Balatoni szabadidőpark:

Nem véletlenül mondják a balatonfűzfői szabadidőparkról, hogy NEM KISPÁLYÁS: a két szuper (összesen 1,5 kilométer hosszú!) bobpálya csúszásélményét az éles döntött kanyarok, bukkanók, a pályán elhelyezett 15 méter hosszú alagút tetőfokig fokozzák. A csúszásod megörökítéséről a pályán elhelyezett fotópont gondoskodik.. Az esti órákban ideérkező vendégeinket kivilágított pálya fogadja!

Ha nem lenne elég a csúszás öröme izgalmas szórakozást nyújt a pálya mellett felépített Serpa Kalandpark és a Paintball pálya is.
Felhőtlen szórakozást és sportos felüdülést kívánunk minden korosztálynak!

S ha az adrenalinból nem volt elég, a Szabadidőpark minden Novasol-vendégek 6 és 12 csúszásos bérlet mellé plusz egy ajándék csúszást biztosít.

https://www.facebook.com/BalatoniBob

 

Balatoni Hajózási Zrt.

Balatoni Hajózási Zrt.:

Az élményhez HAJÓ visz!

A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A menetrend szerint közlekedő hajóik igénybevételével ugyanis nem csupán egy kellemes utazáson vehet részt, hanem egyúttal eljuthat a legtöbb élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is! A menetrendszerinti közlekedésen kívül sétahajózás, bulihajó, gyerekhajók kínálnak páratlan élményt vendégeinknek.

Tekintse meg a hajózási lehetőésgeket és programokat partnerünk weboldalán:

S hogy még kellemesebbé tegyük a hajózás élményét a Bahart minden Novasol-vendégeknek 10-15 % kedvezményt biztosít a varázshajó illetve sétahajózás árából.

www.bahart.hu

 

víztorony logo

Siófoki Víztorony

A Víztorony Siófok legemblematikusabb épülete, amely a város szívében emelkedik a magasba. A torony 2012-ben, építésének 100. évfordulóján teljesen megújult. A műemlék különlegessége, hogy a toronyba, az épület kilátó szintjeire 2 panorámalifttel juthatnak fel az érdeklődők, akik elé a magasban a lélegzetelállító panoráma tárul.

A 45 méter magas építményben ( amely 1912-ben Gergely Jenő és Gut Árpád terve alapján készült), négy teljes értékű szórakozási, kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket, a 360°-ban körbejárható nyitott kilátó rész, Szentkirályi oxigén bár, Panoráma kávézó valamint Samsung élményközpont. A felső rész külön érdekessége, hogy forgásával egyhelyben ülve egy ital mellett lehetőség van a teljes körpanoráma megtekintésére.

S hogy a kilátás még élvezetesebb legyen minden Novasol vendég a Panoráma kávézó vendége egy kávéra vagy egy üdítőre. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló élményt!

www.viztorony.com

 

Bella Állatpark, kisállatsimogató

A Bella Állatpark Siófok Budapest felőli oldalán a 7-es útról, a rádiótorony előtt elhaladó Szabadi utcáról a Verebesi utcára bekanyarodva betonúton közelíthető meg. Parkolóval, utakkal, karámokkal, kerttel, kertibútorokkal és kerti járdával ellátott 30000 négyzetméteres területen található állataink otthona.

Állatbarát környezetben tartjuk állatainkat az állatpark egész területén. A főépület földszintjén boxos istállóban lovaink otthona található, az emeleten klubhelység, mellékhelységek és terasz szép kilátással áll kedves vendégeink rendelkezésére. Az udvaron kerti fabútorok, legelőkarámok, állataink otthona és kisállat simogatók: kétpúpú tevék, lámák, alpakkák, lovak, pónilovak, mini-pónik, szamarak, kenuguruk, szurikáták, kecskék, birkák, zebuk, pávák, díszmadarak és óriás papagájok, emuk, macskafélék, nyulak és sok más háziállat várja a hozzánk látogató állatbarát vendégeket.

S hogy biztos, hogy kedvet kapjon a programhoz, minden Novasol vendég 10 % illetve 20% kedvezményt kap a belépő árából.

WWW.bellapuszta.hu