Utazási Irodáknak

A NOVASOL büszkén dolgozik együtt több száz utazási irodával, ügynökséggel és partnerrel Magyarországon. Értékesítő irodáinknak különböző lehetőségeket kínálunk a partnerséghez online és helyi értékesítési formában. A megfelelő márka- és partnerkapcsolatok kiválasztásával növelheti az értékesítést és bővítheti ügyfélkörét.

 

Miért a NOVASOL?

Az 1968-ban alapított kicsi, egyszemélyes üzlet Dániából nőtte ki Európa egyik legnagyobb nyaralószálláshely közvetítő cégévé. Dánia központtal és több helyi képviselettel rendelkező cégünk szálláskínálatában több mint 50 000 nyaraló található Európa 27 országában.

Minden ingatlan magántulajdonban van, és kizárólag a NOVASOL által adta bérbe, amely biztosítja, hogy mindig kiváló ár-érték arányt nyújtson. Teljes árparitással állunk rendelkezésére annak érdekében, hogy közös ügyfeleink ugyanolyan értéket kapjanak, akár a megbízható utazási irodájuknál, akár közvetlenül a NOVASOL-nál foglalnak.

Viszonteladói együttműködésünket kipróbáltuk, több mint 10 000 partnerrel szerte Európában és több százzal Magyarországon. Számos választási lehetőséget kínálunk, köztük Whitelabel megoldásokat, API / XML-hírcsatornákat, Partner Linkeket, és biztosak vagyunk benne, hogy találunk megoldást az Ön számára is.

Legyen tagja a NOVASOL csoportnak

Ügynöki szerződés

Ha szeretne viszonteladói partnerünkké válni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a velünk e-mailben a "Új utazási iroda" tárggyal. Kérje ügynöki szerződésünket sales@novasol.hu e-mailen.

A szerződéskötés után megtörténik az ügynökség regisztrációja és megkapja az utazási iroda felületére vonatkozó hozzáférési adatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy nyaralókat foglalhasson és bérelhessen oldalunkon.

Regisztráljon rendszeres speciális ajánlatainkra és hírlevelünkre. Rendeljen meg katalógusainkat.

E-mail kapcsolat: sales@novasol.hu

Online megbízási szerződés

Van egy online portálja, és szeretné házainkat weboldalán a kínálatába felvenni? Örömmel tájékoztatjuk a házak integrálásának különböző lehetőségeiről. Kérjük, küldjön e-mailt a sales@novasol.hu címre