Horgász üdülőházak Európában

A horgászat, a halászat manapság nagy divattá vált! Ha Ön is azok közé tartozik, akik szívesen űzik ezt a szabadidős tevékenységet, keresse horgászházainkat! Próbálja ki Ön is a lassan újra legnépszerűbbé váló kikapcsolódási lehetőséget! Élvezze ki a természet és a vízpart közelségét , fedezze fel Európa különböző országainak horgászhelyeit!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Kattintson a kártya aktiválásához

Horgászházak, üdülőházak és kikapcsolódás horgászoknak

Kínálatunkban mintegy 2 700 nyaralót, horgászházat talál Európa legszebb horgászterületeinél, amely eddig csatlakozott programunkhoz. Már nyolc országban szerves részét képezi kínálatunknak a NOVASOL-Horgászat program. Sokféleképpen rá lehet találni a megfelelő nyaralókhoz és természetesen a halakhoz vezető útra.

A horgászházaink is többféle besorolásba kerültek, melyeket különböző szimbólumokkal jelölünk a nyaraló adatlapján:

Standard horgász szálláshelyeink...

kiváló kiindulási pontot jelentenek a tavakban, tengerben vagy a folyókban való horgászáshoz Ausztiában, Németországban, Dániában, Svédországban és Norvégiában. A házak felszereltsége illeszkedik az adott környezethez.

A szálláshelyek:

  • Víz közelében találhatóak (max. 300m)
  • Biztosítanak fagyasztóládát (min. kb. 30 liter)
  • Többnyire rendelkeznek a halak tisztítására alkalmas hellyel

Amennyiben csónakra van szükség, rendszerint helyben bérelhetőek. Kérjük vegyék figyelembe, hogy vannak olyan szálláshelyek, amelyek különösen megfelelnek a horgász házak felszereltségének és/ vagy elhelyezkedésének, de nem teljesítik a megnevezett kritériumokat.

Jó tudni!:

Számos horgász házunk felszereltsége meghaladja a fent említett kritériumokat. Sok esetben rendelkezésre áll egy külön helyiség a horgászfelszerelésnek és szárításának, illetve további fagyasztási lehetőség is.

 

Különösen horgászbarát házak

Ezek a szálláshelyek az alábbi adottságokkal rendelkeznek (Ausztria, Németország, Dánia, Svédország és Norvégiában):

  • Horgászáshoz, halakban gazdag vizekhez közeli elhelyezkedés
  • Közvetlen vizközeli elhelyezkedés (max. 300m)
  • Bőséges fagyasztási lehetőség (min. 60 liter/part; 30 liter/belső terület)
  • Horgászfelszerelés és halak tisztításához szükséges helyiség

Amennyiben csónak tartozik a házhoz, illetve bérelhető, annak mérete és kivitele az adott területnek megfelelő.

 

Nyaralóházak hajóval

Számos nyaralóházunk található a skandináv területek gyönyörű tóvidékén, festői folyók, fenséges fjordok mentén vagy az óceán partján. Mi lehetne nagyobb élmény, mint ebben a gyönyörű természet kínálta látványt a vízről megcsodálni!

Horgászházak hajóval A kék csónak szimbólum azokat házakat jelöli, ahol a csónak (motor exkluzív) beletartozik a bérleti díjba. Kíváló lehetőséget nyújt ez az ajánlat horgászoknak, madármegfigyelőknek vagy  csak családi kirándulást terveznek.

Horgászházak hajóval A zöld csónak szimbólum minden olyan nyaralónál feltüntetett, ahol csónak bérlésére van lehetőség a helyszínen. A pontosabb információkat a házak leírásában találhatnak a hajók bérlésével kapcsolatban, némely nyaralónál csak bizonyos időszakban van lehetőség csónakbérlésre!

 

 

 

| Editor
(First published: )