Üdüljön utószezonban az Isztrián!

Kattintson a kártya aktiválásához

 

Üdüljön utószezonban az Isztrián!

Ősszel is Horvátország

 

A szeptember csak az iskolás generációt nevelőknek jelenti a nyár végét, a NOVASOL legnépszerűbb desztinációjának számító Horvátországban a többiek számára ekkor kezdődik az igazi szezon.

Az őszi utazás szépségét egyre többen fedezik fel a fiatalok és az ötvenes éveiben járó utasok közül, hiszen az időjárás nyárias, de nincs hőség, a kristálytiszta tenger még hetekig alkalmas fürdésre, útközben, a strandon és a nevezetességeknél pedig nem kell tömegtől tartani. Az sem utolsó szempont, hogy utószezonban a szálláshelyek, valamint a kapcsolt szolgáltatások is kedvezőbb áron érhetők el.

Az időpont viszont tökéletes az Isztria és a Kvarner-öböl kulturális látnivalóinak felfedezéséhez. Az amfiteátrumáról híres Pula meglátogatását nem szabad kihagyni a programból, a festői Rovinj és a számtalan étteremmel hívogató Porec is egyedülálló élményt nyújt, hosszú sétákra csábítva. Az aktív nyaraláshoz is jobbak a feltételek, mint a legmelegebb hónapokban, legyen szó természetjárásról, kerékpározásról, vízi sportokról vagy hajózásról.

Nyaralóházak az Isztrián

Nyaralóházak a Kvarner-öbölben