Nyaralás a természetben

Nem szokványos nyaralásra vágyik? Elege van a zsúfolt, szmogos, turistákkal teli nyaralási helyszínekből? Hagyja hátra a stresszes hétköznapokat és töltődjön fel igazán családjával, barátaival a természet lágy ölén egy természetközeli nyaralóházban. 

Adja át magát a madárcsicsergésnek, a végtelen mezőknek, a buja erdők rejtelmeinek. Vegyen egy mély levegőt. Érzi a természet frissítő illatát? Ahogy tetőtől talpig átjárja testét? Mi egyébre is lehetne szüksége? Válasszon kínálatunkból Európa-szerte egy nyaralóházat a természetben, hogy az otthon kényelmét ilyenkor se kelljen nélkülöznie!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Kattintson a kártya aktiválásához

Pssszt, hallja?

Pontosan erről van szó, a nyugalmat árasztó csenden kívül nem is hallani mást... Egy természetközeli házban pihenve egész lényét átjárja a béke és nyugalom. Kilépve a házból gyönyörű táj, friss levegő, madárcsicsergés, esetleg vízcsobogás ejti rabul, miközben mosolyogva hagyja maga mögött a stresszes hétköznapokat.  Egyszerűen boldogsággal tölti el a nyaralás a természetben.

Kapcsolódjon ki valamelyik nyaralóházunkban a természet lágy ölén

Szakadjon ki a mindennapi rutinból és a város zaját hátrahagyva térjen vissza a természetbe, válasszon természetközeli célállomásaink közül. Ezen a tökéletes helyen ébredhetünk akár erdőre, hegyre, tóra, vagy egy csodálatos mezei rétre nyíló kilátásra. Töltődjön fel vidéken és kezdje energikusan a napot! Természetközeli nyaralóházaink a természet legszebb, talán legcsendesebb helyein találhatóak Magyarországon és Európa számos országaiban egyaránt.

4 ok hogy természetközeli nyaralóházat foglaljon:

Nem kell mindig a szokványos, turisták által közkedvelt nyaralási formát választanunk ha pihenni szeretnénk. Vonatkoztassunk el a zsúfolt, szmogos, zajos, felkapott városoktól, strandoktól és fedezzen fel lélegzetelállítóan szép tájakat, túrázzon hegyvidéken, ligetes erdőkben vagy éppen romantikus völgyben kanyargó folyó mentén, kerékpározzon, horgásszon, természetfotózzon és piknikezzen a szabad ég alatt, vagy ismerje meg egy-egy régió borkultúráját, gasztronómiai kínálatait.

 • Gyerekekkel, családdal, párban, vagy nagyobb társasággal, akár négylábú kedvencünkkel is nagyszerű helyszín a kikapcsolódásra.
 • Jó ötlet télen és nyáron egyaránt.
 • Pihenés az otthon kényelmével a természet lágy ölén.
 • Nyugalmas nyaralás a tömeges turisták nyomasztó érzése nélkül.
 • Legyen a nyaralás szórakoztató

Élvezze a pihentető nyaralást gyermekeivel és fűszerezze meg egy izgalmas szórakozással. Fedezzék fel a geoládázás nyújtotta játékos, kalandos élményt, keressenek kincset együtt a természetben. A geocaching garantáltan minden korosztály számára kedvelt programlehetőség világszerte. Válasszák ki az útvonalat és GPS segítségével keressék meg a geoládát, miközben a természet kincseiben gyönyörködnek.

A család legjobb barátját se hagyják ki a játékból, hisz több száz kutyabarát szállás közül választhatják ki a legszimpatikusabbat, melyek közül a legtöbb helyen díjmentesen várják a kutyust háztulajdonosaink szeretettel. Mi lehet nagyobb öröm kis kedvencünknek, mint sétával, kirándulással töltenie a napját a gazdival.

Éljen a hobbijának nyaralás alatt is! Nyaralás a természetben

Napjainkban egyre nagyobb divat a természetfotózás. Kösse össze a hobbiját a nyaralással és válogasson varázslatos helyszíneink közül. Idézze fel a kirándulás emlékeit a saját kezűleg készített hangulatos tájképekkel!

Természetközeli házaink jellemzői:

Nyaralást keres a természetben? Élvezze a hangulatos miliőt egy környezetbarát jellemzőkkel rendelkező természetközeli házban. A honlapunkon található, e szimbólummal ellátott házakat a természet szerelmeseinek ajánljuk. Ezek a nyaralóházak legalább 3 jellemzőkkel rendelkeznek az alábbiak közül:

 • Minimális energiafogyasztású hőszivattyúkkal, vagy energiatakarékos berendezésekkel működik;
 • Faház esetén az ingatlan jó szigetelésű;
 • Kemence, vagy tűzrakóhely;
 • Az erdő, illetve tavak által nyújtott természeti kincsek egy karnyújtásnyira fellelhetőek;
 • Saját megújuló energiaforrás;
 • Önfenntartó ház .

Pihenjen a természetben az otthon kényelmével , töltődjön fel igazán legyen szó norvég, svéd, vagy éppen hazai  természetközeli házaink egyikéről.

| Editor