Kutyabarát szállások, nyaralás házi a kedvencével együtt

Nyaralást tervez,de háziállatát sem szeretné otthon hagyni? Ha Ön sem szeretné kedvence nélkül tölteni a nyaralását, mivel ő is a családhoz tartozik, a NOVASOL nyaralói között erre is talál lehetőséget.Élvezze nyaralását,hiszen kedvencének is jár a feltöltődés, egy hosszú tengerparti sétákkal, játékkal a vízben.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Kattintson a kártya aktiválásához

Szállás kutyabarát apartmanokban és kiadó lakásokban

Egyre több helyen van arra lehetőség, hogy olyan szállást találjanak,ahol az Önökkel utazó háziállatot is szívesen fogadják. Válassza az állatbarát nyaralást Ön is!

Az állatbarát nyaralóink két kategóriába sorolhatók. Mindkét fajta nyaralóház típus legfeljebb 2 háziállatot enged meg (hacsak másképpen nem szerepel). A megengedett háziállatok : kutya, macska, nyúl, tengerimalac, hörcsög vagy teknős. (Dél-Európában csak egy kisállat megengedett, hacsak más nincs említve)

-A háziállat megengedett:

Ezekben a nyaralókban a háziállatot bármelyik időszakban szívesen fogadják.

-Nagyon állatbarát:

Ha olyan kedvence van, amely inkább temperamentumos, akkor nem kell aggódnia a szomszédoktól a nyaralási területen. Az alábbi kritériumok alapján különösen kedvtelésből tartott háziállatot kedvelőkkel foglalkozunk:

  • A terület min. 500 nm
  • Nincs kert, de természetes környezet található
  • A nyaralóban információt talál arról, hogyan viselkedjenek háziállatok az ott tartózkodás alatt
  • A nyaralóban megtalálhatók  fontos információk, például a legközelebbi állatorvos telefonszáma és címe.