Nyaralás és szállás trópusi szigeteken

A nyaralását Európa legnagyobb trópusi világa mellett szeretné eltölteni, de továbbra is egy saját nyaralóházat választana ehhez? Most ez az álma valósulhat meg a Trópusi-szigeteki  üdülőhelyen. Itt Ön rendelkezik a saját háza felett, Ön tervezi meg milyen szabadidős elfoglaltságokat választ nyaralása során. És a legjobb dolog az egészben, hogy a Trópusi-szigeteki világba való belépéssel a házban tartózkodók számára mindent tartalmaz a bérleti díj.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Kattintson a kártya aktiválásához

A lenyűgöző Trópusi-szigetek üdülőhely kupolája alatt  gyönyörűen kialakított trópusi környezet található. Az üdülőhely 21 világos színű skandináv stílusú nyaralóhelyet tartalmaz. Minden nyaraló rendelkezik:egy hangulatos tűzhellyel és teljesen felszerelt konyhával, külső részen pedig egy nagy, napos terasz található. A trópusi világ már egy rövid sétával iselérhető, mely körülbelül 10 percet vesz igénybe.

ÚJ! A Novasollal most teljes rugalmasságot élvezhet: Az érkezés a hét minden napján lehetséges! Függetlenül attól, hogy a hétköznapot, a egy mini szünetet vagy egy egész hetet szeretne a "trópusokon" tölteni!

Minden probléma nélkül a pillanatok alatt elérhet saját nyaralóházától a trópusok hóbortos világába.Valamit a házban felejtett? Vagy itt az ideje, hogy a gyerekek szunyókáljanak? Nem probléma, csak jön és megy, ahogyan Ön szeretné, és pár perc alatt újra otthon lehet.

Lehetőségek szabadidős elfoglaltságokra

Biztosan nem találkozott még olyan sokféle lehetőséget kínáló nyaralással, mint amit a Trópusi-szigetek üdülőhely tud Önnek nyújtani. Sehol máshol nem találkozik az aktív és a relaxáló pihenés ilyen sokrétű lehetőségivel, legyen szó akár kalandról, wellnessről, ahol a szórakozás és a magánélet összekapcsolódik.

Ússzon egyet a hatalmas Bali-lagúnában, majd lazítson a saját nyaralója pezsgőfürdőjében. Röplabdázzon a homokos parton, vagy focizzon a saját kertjében. Készítse el saját ételeit a nyaraló teljesen felszerelt konyhájában, vagy gondoskodjon egy kedves vacsoráról a környék számos éttermében. Élvezze a varázslatos show-t a "trópusokon" - vagy tartson egy  zavartalan grillezést a saját teraszán.