Téli kikapcsolódás

Nem számít, hogy tapasztalt síező, vagy sem, amikor téli nyaralásra indul. Viszont alapvetően a téli pihenés nem csupán a síelésről szól. a NOVASOL garantállja a bőséges élményeket és lehetőségeket.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Kattintson a kártya aktiválásához

Havas téli élmények, mindegy, hogy sílécekkel, snowboarddal csúszik le a hegyekről. A kínálatunkban szerepel számos téli kikapcsolódásra alkalmas nyaralóház és úticél Európában. Alább megtalálhatja a legfőbb és legnépszerűbb téli régiókat

Ausztria

Norvégia

Svédország

Németország

Lengyelország

Szlovákia

Csehország

A nagy előny, ha NOVASOL nyaralóházat foglal, hogy eldöntheti, hogyan akarja eltölteni pihenését és hogy mikor szeretné azt. Mi azt ajánljuk, hogy mielőtt lecsúszna a dombtetőkön, élvezze ki a friss reggelit a faházában a családjával, így sok energiája marad a nap hátralévő részére. Amikor egy hosszú nap után visszatér, relaxálhat a nyaralójában, kóstolgathatja a helyi specialitásokat, és élvezheti a kandalló melegét.

Ha nem vallja magát alpesi síelőnek, természetesen mást is tevékenykedhet. Például élvezze a gyönyörű kilátást, fürdőzzön a forró fürdőkben amíg a gyerekek a számukra kialaktott játszótereken játszanak.

Még egy rövid téli pihenés alkalmával is sok friss levegőhöz és kiadós szórakozáshoz juthat egy gyönyörű környezetben megvalósítva a minőségi időtöltést családjával és barátaival.