Tamási termálfürdő

A Tamási Termálfürdő egész évben fogadja a látogatókat. A fürdő számos medencével, gyógyhatású termálvízzel és wellness szolgáltatásokkal várja a kikapcsolódni vágyókat.
 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Kattintson a kártya aktiválásához

A hét hektáros zöldterületen, meseszép környezetben elhelyezkedő termálfürdő Tolna megye egyik legismertebb fürdője. Az Ability fürdőrészleg 2011-ben nyílt meg, akadálymentesített, így mozgássérült és fogyatékkal élő vendégek is használhatják. 

A fürdőben összesen tizenöt medence: többek között öt gyógyvizes medence, két élménymedence, egy gyermekpancsoló csúszdával, egy szivárványcsúszda, egy hideg vizes csobbanó medence, egy 33 méteres úszómedence és egy 25 méteres fürdőmedence található. Emellett többféle wellness szolgáltatás, pezsgőfürdő, szauna világ (finn szaunák, gőzkabin, infra - és aroma szaunák, sóbarlang) és hideg-meleg Kneipp-taposó áll a fürdőzők rendelkezésére. A termálfürdő gyógyászati részlegén különféle masszázsok várják a vendégeket. 

Tamási termál

Aktív pihenés

A fürdőben számos sportolási lehetőség közül lehet választani, nyáron stradröplabda-pálya, strandfocipálya, valamint teniszpálya és ping-pong asztalok vehetőek igénybe. A környéken kilátó, erdei tanösvény és kerékpárút várja az aktív pihenés híveit.

A fürdő pénteken és szombaton éjfélig nyitva tart. A termálfürdő egész évben szórakoztató, izgalmas programokkal várja a vendégeket – koncerteket, fellépéseket, családi vetélkedőket, csúszda versenyeket, hab- és fény partikat, Halloween partit, karácsonyi- és szilveszteri partikat rendeznek itt.

Gyógyvíz

A magas sótartalmú, nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos gyógyvíz főként ízületi bántalmakra, gerinc - és csípőízületek porckopás kezelésére, illetve baleseti bántalmak utókezelésre javasolt.