City Apartmanok Európa legszebb városaiban

Apartmanjaink a legjobb látnivalók, bevásárló éttermek és jó éttermek közelében lehet. Válogasson a City apartmanok között

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Kattintson a kártya aktiválásához

Élvezze a híres látnivalókat, például a történelmi berlini Brandenburg-i kaput, a gyönyörű prágai Károly-hidat vagy a lenyűgöző római Colosseumot ... vagy akár  gyalogosanis  felfedezheti a várost, és felfedezetlen új helyeket és rejtett drágaköveket találhat útközben.

Berlin

Berlin egy divatos város és egy mecca is, ha szereted a divatot, a művészetet, a dizájnt és a zenét. Látogasson el a művészeti galériákba, találkozzon a helyiekkel a bolhapiacokon, fedezze fel a híres látnivalókat, és élvezze a világ konyháinak  ételeit. Foglaljon egy privát apartmant Berlinben, közvetlenül a város központjában egy fantasztikus nyaraláshoz.

Prága

Csehország fővárosa gyönyörű és egy határozottan kihagyhatatlan, ha Európában szeretne utazni. Prága híres gazdag történelméről, és itt található a világ legnagyobb ősi kastélya, ahol többek között a koronaékszereket is láthatja, olyan látvány nyújt, amely évente több millió látogatót vonz.

Győződjön meg saját maga a helyi különlegességekről, úgy hogy megkóstolja a helyi konyha remekeit, és megízleli a cseh sörök különleges ízvilágát, amelyek a legjobbak. Prágai apartmanjaink magántulajdonban vannak.

Budapest

Foglaljon egy apartmant Budapesten és fedezze fel, miért vált ez a gyönyörű város Európa egyik legnépszerűbb nyaralóhelyévé. Ismerje meg a barátságos helyieket, kóstolja meg a magyar konyhát, és élvezze az élénk kultúrát sokszínűségét, és természetesen  próbálja ki a város egyik híres termálfürdőjét is.

Róma

Róma olyan város, amelyet újra és újra meglátogathatsz. Annyi látnivaló van ebben a gyönyörű és élénk városban, hogy egy nyaralás gyakran nem elég mindent felfedezni. Látogasson el az ókori római régészeti lelőhelyekre, élvezze a gyönyörű építészetet, és élvezze a hagyományos olasz ételeket a számtalan étterem egyikében. Római apartmanaink adják a legjobb lehetőséget, hogy gyalogosan felfedezzék a várost.

Velence

Velence tökéletes egy romantikus nyaraláshoz két ember számára. Velence központjában található üdülő apartmanok közelében számos templom, gyönyörű terek és izgalmas butikok várják a vendégeket. Sétáljon le a kis csatornákon a csatornák mentén, vagy gondolázzon a csatornákon, és essen szerelembe újra.

Cannes

A Cannes egész évben kíváló úticél lehet tervezőüzleteivel, híres filmfesztivállal és a hosszú homokos strandokkal. Élvezze a nyugodt légkört a mediterrán tengerparton, vagy kiránduljon a dél-franciaországi gyönyörű tájra. Apartmanjaink Cannes-ban modernek, és soktól fantasztikus panoráma nyílik a tengerre.