search

Kiadó üdülők és apartmanok Ausztriában

Üdüljön az Alpesi panorámában!

Kilátás a havas Alpokra, csodálatos természeti élmények, tiszta hegyi levegő - mindez Önre vár, ha idén a szomszédos országot választja úti céljának egy osztrák nyaralóval egybekötve. Ezen kívül az ország magas szintű infrastruktúrája, sokszínű művészeti és kulturális értékei valamint vendégszerető népe is hozzájárul ahhoz, hogy egy felejthetetlen és gondtalan élményben legyen része. Ausztriai nyaralóházaink tökéletes kiindulópontként szolgálnak ennek a gyakran alulbecsült gyönyörű országnak a felfedezéséhez.

Élmény, kirándulás - üdülés ausztriai szállásán

Ausztriai nyaralóházaink, üdülőink ideálisak mindazok számára, akik pihenésüket intimebb légkörben, családjukkal vagy barátaikkal szeretnék tölteni. Induljanak felfedezőkörútra ausztriai nyaralóházaink egyikéből. Bármilyen szabadidős tevékenység vagy ausztriai látnivaló vonzza, biztosan megtalálja az Ön számára a legideálisabb helyszínt, mi meleg szívvel ajánlunk Önnek számos stájerországi üdülőházat, hogy felejthetetlen élményekkel térjen haza családjával a szabadságáról.

Kikapcsolódás az osztrák nyaralóházakban

Tegye ausztriai nyaralását egy személyes és autentikus élménnyé! Ha Ön komfortosan felszerelt nyaralóházaink egyike mellet dönt, ausztriai pihenését igazán otthonosan töltheti, hisz minden szálláshely berendezése a mindenkori tulajdonos személyes ízlésének jegyeit hordozza. Nyaralóházaink között akkor is talál megfelelőt, ha inkább a természetet szeretné élvezni, és hosszú túrákat tervez az osztrák hegyekben, erre tökéletes kiindulópont lehet egy nyaraló Stájerországban.

Nyaralóapartmanok Bécsben

Nem kell messzire utaznia, hogy csodás élményekben legyen része. Az osztrák főváros nem csak történelmi emlékek és értékes kultúrkincsek kimeríthetetlen forrása, de minden más is megtalálható itt a hangulatos ausztriai üdülőkön kívül, ami egy felejthetetlen városlátogatáshoz szükséges: csalogató, elegáns kávéházak, hosszú sétákra csábító parkok, tradicionális éttermek és borozók. Ezen kívül természetesen vásárlási kedvét is kiélheti, akár világmárkákat forgalmazó bevásárlóközpontokat, akár helyi különlegességeket árusító apró butikokat részesít előnyben. Bécs macskaköves utcáin sétálgatva nem lehet figyelmen kívül hagyni a különböző történelmi időszakokból származó műemlékeket és nevezetes épületeket - főképp a Habsburgok több évszázados uralkodása nyomta rá bélyegét a városképre -, de a modern kultúra kedvelői is bőséggel találnak itt érdekes kiállításokat és egyéb kortárs művészeti programokat. Bécsi városlátogatásához válassza a NOVASOL egyik kényelmesen felszerelt osztrák apartmanját, amelynek berendezése a mindenkori tulajdonos ízlését tükrözi, ami még inkább egy személyes és különleges élménnyé teszi ausztriai nyaralóházas pihenését.

Síelés egybekötött pihenés Ausztriában

Kikapcsolódni márpedig nem csak nyáron lehet! A téli sportok szerelmesei számára biztosan nem újdonság, hogy az osztrák Alpok igazi síparadicsomnak számít. Egész télen használható jó minőségű sípályái és gőzölgő forralt borral hívogató otthonos fogadói sok ezer sportolót és amatőr síelőt vonzanak be minden télen egész Európából. De a gyönyörű és tiszta levegőjű havas Alpok azok számára is nagyszerű kikapcsolódást biztosít, akik nem rajonganak a téli sportokért. Böngésszen az ausztriai üldülőházak közül, találja meg az Ön számára legmegfelelőbb helyszínt téli kikapcsolódásához!