search

Nyaralók és apartmanok Alsó-Ausztriában

Változatos deli régió Ausztriában, a főváros vonzáskörzetében

Ausztria egy tökéletes hely azok számára akik szeretik a természetet, turisztikai és kulturális látnivalókat. Különösen Alsó-Ausztria üdülőházak közelében, ahol a helyiek szeretettel várják a nyaralni vágyó családokat a csodálatos és változatos tájakon, ahol dombok, ártereket, folyók, hegyek és erdők biztosítják a maradandó élmény, és a mindennapos változatos pihenést. A számos gyalogos és kerékpáros útvonalak révén egyedülálló az osztrák természeti kirándulás, itt sokkal több lehetőséget talál, hogy a nyaralása minden napja aktívan teljen, szentelhet egy napot a fővárosnak és a kultúra megismerésére, vagy csupán a táj felfedezésére. Minőségi ausztriai nyaralókat és apartmanokat kínálunk Alsó-Ausztriában.

Gasztronómia Alsó-Ausztriában

Egy nagyon különleges élményt tapasztalhat meg ausztriai nyaralása alatt. Kóstoljon finom helyi ételeket Alsó-Ausztriában, beleértve az eredeit osztrák mákos tésztát. Ezen kívül változatos halételeket is kínál a régió. A Wachau kultúrtáj, mely az UNESCO Világörökség része, egyike a világ leghíresebb borvidékének. Ha osztrák üdülőházában szívesen borozgatna, feltétlenül ízlelje meg ezeket a borokat.

Alsó-Ausztriai pihenés, egy nyugodt házban, vagy apartmanban

Vonzó és kényelmes szállást nyújt Alsó-Ausztria. Biztosítja a tökéletes környezetet egy gondtalan nyaraláshoz. Utazzon el ide akár az egész családdal, vagy barátjavial, megalál minden igényének megfelelő nyaralóházat Alsó-Ausztriában. Privát, csendes környezetben, medencével, vagy anélkül, egy tó mellett…az Ön igényei szerint. Béreljen még ma egy osztrák üdülőt és induljon útnak, hogy megtapasztalja ezt az izgalmas és különleges régiót.