search

Hangulatos osztrák apartmanok és lakások Bécs tartományában

Szállás és pihenés a főváros régiójában

A repülőtérre való megérkezés után gyorsan a bécsi üdülőlakásokhoz érhet, ott gyorsan leteheti a bőröndjeit és kipakolhatja,hogy időveszteség nélkül hódíthassa meg a fővárost.Sok a látnivaló: a gótikus Stephansdom-tól  a Császári Palota szecessziós pompájáig, a nagyszerű barok Schönbrunn-I kastélytól , a Szépművészetii Múzeumtól a modern építészetig a Múzeum-negyedben. Bécs nem csupán vizuális élményeket nyújt, hanem izgalmas koncerteket,musicaleket és operaelőadásokat is kínál az Operaházban, így tényleg megéri lefoglalnia szállását ausztria bécsi tartományában.

Kultúra, történelem és hagyományok, szállás és vendéglátás Ausztriában

Bécs történelmi központja az egyik legszebb egységes műemlékképet mutatja Európában. Három korszak formálta a Habsburg császárok egykori rezidenciáját: a középkor ég felé törekvő irányzata,melyet  a gótikus a Stephansdom képvisel, a barokk,melynek legfontosabb öröksége a Hofburg  és annak kupolái, valamint a 19.században kiépült körút az Operaházzal és a Szépművészeti  Múzeummal. Foglaljon szállást Bécs vonzáskörzetében, és fedezze fel ezt a rengeteg különleges történelmi és kulturális látnivalót.

Béreljen lakást a város szívében, egy bécsi üdülőházban

Színes, speciálisan berendezett osztrák apartmanokat kínálunk,minden kényelemmel, lehetővé téve, hogy ott tartózkodása alatt csupán egy rövid sétára legyen a városközponttól. Az infrastruktúra nagyon fejlett és modern a régióban, a közeli metróvonalak segítségével gyorsan és könnyen elérhető minden látnivaló és még mindig távol marad a forgalom zajától, csendes mellékutcákban, szép környezetben, ezért egy bécsi szállás nem okozhat csalódást Önnek semmilyen szempontból.

Vakáció a fővárosnál, pihenés a családdal Bécsben

Fedezze fel Bécset, a legnépszerűbb  osztrák turisztikai célpontok egyikét. Béreljen egy teljesen felszerel, igényeinek és ízlésének megfelelő szállást Bécs régiójában. Minden apartmannál vagy lakásnál személyesen felveheti a kapcsolatot a tulajdonossal, bámi problémája adódna, vagy csupán ha csak segítségre szorulna, a NOVASOL végig rendelkezésére áll ausztriai üdülése alatt. Élje meg a felejthetetlen kikapcsolódást Bécsben. A városi apartmanok és lakások ideálisan helyezkednek el a város felfedezésére, nem beszélve a nemzeti kultúra és a gasztrónómia megismerésére, a helyi látványosságok megtekintésére a családjával, vagy akár a kutyájával együtt, hiszen már számos kutyabarát ausztriai szállást is kínálunk az ország egész területén.