search

Aktív pihenés Burgenland tartományban, szállás Ausztriában

Új élmények várják az osztrák Burgenland tartományban

Úgy érzi, vágyakozik már egy enyhébb éghajlatra egy idilli tájjal? Nálunk azonnal lefoglalhatja ezt az igényt szolgáló osztrák nyaralók egyikét Burgenland tartományban. Találja meg a NOVASOL kínálatából a  legkedvezőbb szállást, lakást vagy apartmant burgenlandon, és a felhőtlen nyaralása garantált lesz. Ausztria legkisebb és a legkeletibb tartományában helyezkedik el Burgenland-Őrvidék, melyhez több irányból is el lehet jutni, egyaránt várja a régió a, turistákat, fiatalokat, vagy csak a pihenni vágyó családokat is. Legismertebb és legvonzóbb területe a Fertő-tó körül helyezkedik el, nálunk bérelhető itt számos burgenlandi apartman vagy üdülőház.. Itt nyugalomban töltheti el az ünnepeket, szabadságát, akár a tóparton, de a vízen is.

Kiadó ház Burgenlandban - lélegzetelállító természet

Foglalja le nyaralását Ausztriában a napsütötte Burgenland tartományban és egy teljesen új szögből csodálhatja meg Ausztriát. Ellentétben a többi osztrák régióval, Burgenland uralja a hatalmas hegyeket. Ezenkívül Burgenland további területein többnyire erdő vagy rét terül el. Keleten terjedelmes sztyeppek találhatóak  a Fertő-tó körül, burgenlandi üdülőházakkal és apartmanokkal a NOVASOL kínálatában. A változatos tájat élvezheti a különböző szabadidős tevékenységekkel. A burgenlandi nyaralók megfelelő kiinduló pontok lehetnek az aktív pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

Még nem bűvölte el Burgenland? Foglalja le szállását. Kellemesen  fog csalódni!

A régió a burgenlandi üdülése alatt magával ragadja - természetvédelmi parkok, tavak és a szokatlan biológiai sokféleség mind-mind csábítóak lehetnek különösen a természet szerelmeseinek. Foglaljon le egy osztrák nyaralóházat Burgenlandban, hogy jobban megvizsgálhassa ezt a saját módján. Számos kirándulást szerveznek a tartományban, akár a nemzeti parkokban, például a Seewinkelnél a Fertő tavon. Gyalogos és kerékpáros útvonalak is találhatóak. Idilli természetben fajgazdag növények és állatok is megfigyelhetőek. Ha nem vinné magával az üdüléshez a kerékpárját, a burgenlandi üdülőházaknál lehetősége van bérelni egyet, és már indulhat is a felfedezés. Aktív pihenést egy gyönyörű természeti környezetben, ez Burgenland, az Őrvidék.

Burgenland, Ausztria legaktívabb régiója

Próbálja ki a vízi sportokat vagy lovagoljon a  Fertő-tónál

Burgenland az igazi paradicsom a természet és a vízi sportok szerelmeseinek. Mindenekelőtt a Fertő-tó sokféle sport- és szabadidős tevékenységet biztosít a létesítméyneinek köszönhetően. A második legnagyobb sztyepptó Európában, ahol egyenletes szél uralkodik. Ez a friss levegő nem csak kellemes hűtést szolgál a nagy hőségben, hanem ez teszi Fertő-tavat is különösen vonzóvá a vitorlázók, szörfösök részére. Béreljen szállást Burgenlandban a Fertő-tónál és élvezze az előnyeit a népszerű idegenforgalmi területnek. Úgy érezheti majd a tóparti phenését mintha csak egy tengerparti nyaralás lenne a riviérán, és még nem is kell hozzá sokat utaznia.Úszás fürdés, sportolás, és természet, a Fertő-tó ezekre mind lehetőséget nyújt. Ha ehelyett inkább nyeregbe ülne, használja ki a számos lovarda által biztosított lovaglást Burgenlandban. Sok lovarda megtalálható a osztrák üdülőházak mellett. Ausztria több mint 1300 kilométernyi lovas ösvénye ideális a hosszú élménydús túráknak. Az ausztriai burgenland tartományban nem fog unatkozni garantáljuk, a választás egy burgenlandi apartmanra vagy lakásra a NOVASOL kínálatából már csak Önre vár.