search

Kukmirn nyaralóházai Burgenland megyében

Kukmirn tökéletes egyensúlyt kínál a testmozgás és a pihentető élvezetek között

A mezőváros Kukmirn (magyarul: Kukmé) Burgenland nyugati részén található a Güssing megyében - körülbelül 2000 lakosa van, és magában foglalja a következő falvakat: Eisenhüttl, Kukmirn, Limbach és Neusiedl. Kukmirnt először egy oklevélben említik 1185 körül, ahol határ leírása olvasható. A régió most otthont az idilli falvak között a sok nyaralónak, így Kukmirn meghívja Önt eltölteni a vakációját Ausztriában is a gyönyörű dombos Dél-Burgenlandon. Szigorúan véve, Kukmirn a nyugati részén található a Güssing megyében. Ez a régió mentes az ipari területektől és nagymértékben uralja a mezőgazdaság és gyümölcstermesztés. Különlegessége Burgenlandban a lankás táj, amely jellemző a dél-burgenlandi régióban, és ez teszi, ilyen népszerű üdülőrégióvá Kukmirnt. Különösen tavasszal és ősszel, amikor a szép természet virágzik rendesen. A környéken családi házak helyezkednek el Kukmirn számos jelzett turistautjai mellet, ismerje meg ezt egy a vidéki nyugodt régiót ausztriai nyaralása alatt.

Az újonnan megjelölt "Apfelradweg" útvonalak kifejezetten a kerékpárosok számára nyújt sportolási lehetőségeket, és több közösségen és a gyönyörű dombos tájon vezet végig, ami inspiráló és motiváló nem mellesleg pihentető lehet ausztriai kikapcsolódása alatt. Eisenhüttlben természetvédelmi terület is található, így számos védett és ritka virággal és lenyűgöző madárvilággal találkozhat- ez valójában egy különleges természetrész. Az osztrák üdülőfalu ünnepi ajánlatát kínálja, a Buschenschanken úttól az ideális pihenőhelyig. Természetesen a régió házi borát itt is felszolgálják, és nem szabad elhanyagolni a dél-burgenlandi ízletes és népszerű "Uhudler" bort sem. Szintén az aktivitásról  gondoskodik közösségen belül, mert nem messze a kukmirni nyaralóktól 7 teniszpálya is megtalálható, melyek felszereltek 2 salakos pályával. Ezen kívül gyermekeknek ott vannak játszóterek, mini golfpálya és egy jégpálya is van, amely nyáron is üzemel. Tehát ha idei nyaralását Burgenlandon szeretné eltölteni egy NOVASOL nyaralóházban, ne habozzon, csak foglaljon osztrák szállást a dicsőséges és bájos dombok között Kukmirn területén.

NOVASOL nyaralóházaink Burgenlandon a Kukmirn területen

A NOVASOL számos ingyenes szolgáltatást biztosít, mely mögött a hitelesség és a minőség áll. A Kukmirn üdülőházakat személyesen ellenőrizzük, fényképezzük, és készítjük ezekhez a leírásokat, így garantálva a tökéletes osztrák nyaralóház közvetítést. Élvezze üdülése alatt a helyi szolgáltatásokat a legjobb ár garanciájával a NOVASOL-nál. Burgenlandi pihenését, nyaralóház bérlését bízza szakembereinkre, az 50 éves tapasztalatunkra. Kényelemben és biztonságban foglalhat szállást medencével, a belvárosban, vagy egy faházban vidéken, esetleg az osztrák hegyekben a NOVASOL kínálatából.