search

Nyaralóházak Felső-Ausztria régiójában

Szállás és kikapcsolódás Ausztriában az északi területeken


Felső-Ausztria, az alpesi köztársaság negyedik legnagyobb szövetségi állama, amely az északi bohémiai erdő és Dachstein között helyezkedik el, mely egy változatos üdülési hely, egy megfelelő választás egy kellemes kikapcsolódáshoz Ausztriában. Felső-Ausztria hihetetlenül változatos tájképekkel teszi a hegyi túrázók és a síelők szívét melegebbé. A Mühlviertel gyönyörű gránithegyei, a romantikus folyóvölgyek, a déli fenséges hegyek és a festői tavak alkotják a táj bájait.


Számos esemény nyújt első kézből lehetőséget helyi kultúra élményeinek átéléséhez. A hagyományos termálfürdők erőt és vitalitást biztosítanak. Egy nyaralóház vagy apartman Felső-Ausztria terüéetén mindig ideális kiindulópont Ausztriában való nyaralásához.

Felső-Ausztriát két részre ossza a Duna, amely nyugatról keletre áramlik. A Dunától északra fekszik a Mühlviertel hegyvidék és hegyvidéki országa, a Duna-tól délre az alpesi lábak csatlakoznak. Foglalja le szállását Ausztriában a környéken, és garantáljuk az emlékezetes pihenését.