search

Nyaralók és üdülőházak Karintián, pihenés az osztrák hegyek között

A gyönyörűséges osztrák Karintia

Karintia, Ausztria legdélibb tartomány, mely térségébe találhatóak a legmagasabb hegyek, a Grossglockner, a Karawanken és a Tauern. Hiába árnyékolnak néhol a nagy hegyek, Karintián átlag feletti a napsütéses napok száma, így ösztönzik az Ausztriába nyaralni vágyókat. Akár a családdal tervezi nyaralását és a kutyáját is szeretné magával vinni, minden igényre megfelel a NOVASOL Karintiai nyaralóház kínálata. Sportoljon, síeljen vagy túrázzon - a régióban minderre lehetősége nyílik.

Természeti élmények Karintián

Élvezze a szinte mediterrán éghajlatot  a Wörthi tónál. Télen elvarázsolt havas hegyek, nyáron pedig tiszta víz és üdülés Karintián sok sok napsütéssel. Karintia a tavak birodalma, Ausztriában összesen 1270 tóval. A régió a legkitűnőbb osztrák nyaralóházak mellett a legszebb magas hegyekkel is rendelkezik, ahol a legmagasabb hegycsúcs több mint 3000 méter a Grossglockner hegynél, pontosan 3798 méter a csúcsa. Az állóvízek ivóvíz minősége is kitűnő. A terület egyéb részei is erdősek, melyek tökéletes helyszínt biztosítanak egy kiadós gyalogos túrára Ausztriában.R

Regionális konyha és kultúra az osztrák Karintián

Ausztria a gyors fejlődése mellet megtartotta jellegzetes kultúráját és gasztronómiáját is. Jellemző a társadalmi környezet, nemzeti művészet és a régi megszokott osztrák ízvilág. Egyetlen egy nap nagyon egyedi és változatos lehet a régi ús uj dolgok keveredésével, ez különleges hangulatot ad a pihenése alatt. Foglaljon le most egy osztrák üdülőházat és fedezze fel Karintiát a családjával !