search

Karintiai nyaralóházak Glödnitz városában

Kultúra és sportélmény az egész család számára

Glödnitz település a karintiai Sankt Veit an der Glan kerületben található. Válogasson a helyi osztrák nyaralóházaink között ízlésének megfelelően. A terület a Gurktal északi részen fekvő oldalvölgye. Az önkormányzatot közvetlenül Stájerország határolja, ezt az áttérést úgynevezik "Flattnitz". Ez egy természetvédelmi terület is egyben. Maga Glödnitz nyugaton fekszik a Nockberge hegység utolsó lábánál, keleten pedig a Gurkaler Alpok van.

Osztrák kikapcsolódás Glödnitz tájain

A sport-szerető családok számára a Flattnitz igazi üdülőparadicsom, amely sok lehetőséget kínál a kulturális környezetbe ágyazott élvezetekhez. A tökéletesen felkészített sípályák mellett a téli időszakban a régió széles körű túraútvonalkat kínál a nyáron is, amely lehetővé teszi a lélegzetelállító természet megélését, kristlytiszta tavak, friss hegyi levegő, és misztikus erdők. Ha szállást ausztriában foglalna nyaralásához, ajánljuk figyelmébe Glödlitz nevezetes látnivalóit: 

  • Szt. Margit-plébániatemplom és a csontkamrája
  • Keresztelő Szt. János-templom Flattnitzban
  • a régi községháza 16. századi épülete Flattnitzban

Lehetősége van még a térségben lovagolni, teniszezni, túrázni, kerékpározni a kijelölt hosszas útvonalakon. A gyönyörű vendégházakban az emberek is szeretetteljes vendéglátóak. Környezetbarát és egészséges termékek, szolgáltatások, így garantálva a tökéletes ausztriai nyaralását az egész családnak.

Képtalálat a következőre: „glödnitz”