search

Szállások Salzburg régió csodás vidékén Ausztriában

A Világörökség részeként a Salzburg régió üdülőhelye magáénak tudhat dús legelőket, a Magas Tauern Nemzeti Parkot, a sokat dicsért tavakat Salzkammergutnál, és a hatalmas  gleccsereket  Grossglocknernél. Legyen következő szálláshelye valamelyik a NOVASOL szállások Salzburg régió kínálatunk közül helyszíne egy felejthetetlen nyaralásnak. A Salzburg régió egy tökéletes helyszín egy változatos  családi üdüléshez  Ausztriában. A Magas Teuern Nemzeti Parkban csendes völgyek, kristálytiszta hegyi tavak, alpesi rétek, patakok, vízesések találhatóak, a különlegesebb állatok közül pedig szakállas keselyűk, mormoták és az alpesi kőszáli kecske. A hagyomány és a szerető vendéglátás azóta is mélyen gyökerezik a régióban.

szállások Salzburg régió

Látványosságok, szállások Salzburg régió vonzáskörzetében

Próbálja ki, foglalja le valamelyik NOVASOL nyaralóházat, apartmant, esetleg luxusvillát sőt, lakóhajót is még ma és szervezze meg a családi nyaralást előre! Ha pedig egy nagyobb baráti társasággal érkezne utolsó pillanatban sem kell aggódni, hisz akár 10 fős nyaralóházba is foglalhat nálunk last minute kereteken belül. Pihenjen valamelyikben az osztrák szállások kínálatunk közül családjával, szeretteivel. Töltődjenek fel igazán egy kényelmes, otthon kényelmét árasztó nyaralóházban.

 A NOVASOL több, mint 50 éve foglalkozik nyaralóház-közvetítéssel Európa-szerte. Jelenleg 26 országban jóval több, mint 50 000 nyaralóházban számos szervizirodával várjuk és fogadjuk a pihenni vágyókat gyermekkel, kutyával, nagyobb társasággal különböző koncepciójú üdülőházainkban. Mindegy, hogy egy elhagyatott, érintetlen természeti környezetben lévő kunyhó, vagy egy privát saját medencével rendelkező nyaralóház a tengerparton, illetve egy nyüzsgő városközponti modern apartman, esetleg egy egyedülálló ringatózó lakóhajó valamelyik kanálisban, vagy egy kihajózható vitorlás a tengeren, illetve a Balatonon a válasz ugyanaz: hagyja hátra a szürke hétköznapokat és pihenjen az otthon kényelmével valamelyikben a szállások Salzburg régió kínálatunk közül, válasszon a NOVASOL nyaralóház kínálatából még ma!

Látnivalók, szállások Salzburg régió területein

A zúgó vízesések és özönvízszerű víztömegek ezer évek óta vágott mélyedéseket a Salzburgi kanyonokba. A kövek és sziklák helyenként már olyan hatalmasak, hogy az égből csak egy kis csík látható. A Liechtenstein-szurdok nemcsak az egyik legszebb, hanem az egyik legmélyebb vadvizes völgy az Alpokban. Ez a csodálatos természeti jelenség mindig megér egy látogatást, ami csak Önre vár-böngésszen salzburgi üdülőház kínálatunkból és foglalja le osztrák szállását még ma.

Vízesésekből is bőven akad látnivaló, a Krimml vízesés a legmagasabb Európában a maga 380 méterével, így világszinten az ötödik legmagasabb. Hol is lehetne kellemesebben eltölteni álmai nyaralását, mint valamelyik ausztriai nyaralóház kínálatunk egyikében? Fedezze fel a környék szépségeit egy NOVASOL szálláshelyből kiindulva!  A Krimml vízesés első szakaszában a 140 métert is elérheti. Az Eisriesenwelt a világ legismertebb és legnagyobb jégbarlangja, területén 20.000 m2 a jég felszín. Ez a 42 km hosszú barlangrendszer 1879-ben let felfedezve egy salzburgi természettudós által. Most Önön a sor, jöjjön el egy felfedezőtúrára és üdülésre Salzburgba.

Programok, szállások Salzburg régió körül

Salzburg igazi kincsesládika gazdag történelmi múltjával és megannyi látnivalóival. A magávalragadó atmoszférája első perctől levesz minket a lábunkról garantáltan. Lovaskocsizás az utcákon, romantikus andalgás a szebbnél-szebb parkokban mind hozzájárulnak a felejthetetlen élményhez. A környék felfedezésének tökéletes kiindulópontja megpihenni egyikben a szállások Salzburg régió NOVASOL ajánlatai közül valamelyikben családjával, szeretteivel. Honlapunkon szűrők és a kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja Önnek és útitársainak leginkább megfelelőt. Sőt, jó hírünk van azoknak a vendégeinknek, pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is. Hozza magával szőrős kedvencét is, pihenjenek valamelyikben az osztrák szálláshelyek közül, válassza ki a kutyabarát nyaralóházakat!

Hallott már a Mozart golyóról? Ausztria igazi ikonikus desszertjei közül az egyik. A hagyományos csokoládékkal ellentétben ez az osztrák különlegesség magával ragadja a kóstolóját. Az eredeti Mozart golyót 1890-ban készítette el Paul Fürst salzburgi cukrász. Azóta is sokak élvezik ezt a káprázatos ízes élményt. A különleges csokin kívül számos népszerű gasztronómiai újdonság várhat Önre: a palacsinta leves, salzburgi perec, bécsi szelet, gőzgombóc – osztrák üdülése alatt minden nap új ízeket tapasztalhat meg, a Salzburg régió összegyűjti Önnek mindezt, mi pedig családjának a szállást a Salzburg tartományban.

Érdekességek, szállások Salzburg régió területein

Járják be a környéket, válassza valamelyiket a szállások Salzburg régió közül és pihenjen az otthon kényelmével!

A Szent Péter temető Salzburg egyik legrelytelmesebb helye. Egyedülálló, hisz a világ legszebb és legöregebb temetői közé tartozik. Ezen a helyen híres személyek, művészek, tanult emberek és a történelem néhány fontos emberei nyugszanak. Mozart húgát is itt helyezték végső nyugalomra, valamint Joseph Haydn öccsét is. Ezen a területen egész évben látogatható katakombákat is meg lehet tekinteni, igazán érdekes programlehetőség.

Ha pedig romantikus helyszínen sétálgatna szívesen a Mirabella kastély és annak kertje bizonyára elnyeri tetszését. A város szívében található, ahonnan gyalog is minden más látnivaló percek alatt megközelíthető. Ennek a kastélynak a Márványtermében van Európa egyik legszebb házasságkötőterme. Ragadja kézen családját, szeretteit, négylábú házikedvencét és válasszák valamelyiket a szállás Ausztria kínálatunk közül, hogy nyaralásuk valóban felejthetetlen legyen.