search

Üdülés Stájerországban, szállás és apartmanok Ausztriában

Kikapcsolódás Stájerországban, üdülúk Ausztriában

Stájerország egyesíti Ausztria kincseit. Káprázatos Dachstein-gleccser, romantikus borvidékek, érintetlen természet, páratlan táj és lenyűgöző műkincsek egy stájerországi üdülés alatt. Minden évszakban elvarázsolja Önt észak- és déli irányban is a terület. A stájerek híresek vendégszeretetükről, szeretettel Várják Önt ausztriai kikapcsolódásához egy stájeri házba vagy lakásba. Felülmúlhatatlan kreativitás és sokszínűség jellemzi a régiót, élmény, wellness, és aktív pihenés, a természet megcsodálása. Stájerország az úgynevezett „Zöld szíve” Ausztriának, mert körülbelül a felét erdő borítja. Többi részein rétek, legelők, gyümölcsösök és szőlőültetvények vannak. Stájerországon árad keresztül a Mur-folyó. Látogasson el Graz történelmi óvárosba, amely az UNESCO Világörökség része, foglaljon egy üdülőházat vagy apartmant Ausztriában még ma, és már útnak is indulhat a felejthetetlen kikapcsolódásért.

Regionális konyhák Stájerországban, Ausztria ízvilága

A gazdag Styria a sokféleség - Serviced az északi, a mezőgazdaság és az enyhe éghajlat a déli, a Pannon-befolyás a keleti, rengeteg vizet, vulkanikus talaj, ... feltételeit gazdag kínálata ételek és borok itt tökéletesen. És lehet használni kell. A stájer de irigyelte nemcsak a olaj, amelyet forgalmazott az országon kívül, exkluzív áron csemegeboltokban azok páratlan bort, amelynek fajták, mint a rizling, Pinot Blanc, Morillon, tramini és Schilcher most a kereslet nemzetközi szinten. Akár tök minden változatban, napérlelte alma, Vulcano, kézzel készített csokoládé, hordó érlelt ecet, elegáns pálinkák - Stájerország mutatja magát, mint a Déli-Ausztria.

Vulkánok Dél-Stájerországban

A vulkánok Délkelet-Stájerországban 18 millió évvel ezelőtt képződtek, utoljára 2 millió évvel ezelőtt lehettek aktívak, így a az osztrák üdülését csak még szebbé és különlegesebbé tehetik, mára csupán egy szelíd táj látványosságai. Az ősi vulkánokat már csak többnyire bányaként használják. Riegersburg és Güssing Fürstenfeld várai egy vulkáni kúpon helyezkednek el, stájerországi üdülése alatt nem szabad kihagynia ezek meglátogatását sem. Mi lehet jobb, mint egy puha vulkáni kúpon túrázni?