search

Téli kikapcsolódás és üdülés Tirolban, Ausztria hűvös tartományában

Pihenés vadregényes tájakon a Tirol tartományban, Ausztriában

Lazításra vágyik ? A Tirol tartományban magas hegyek által körülvett tiszta hegyi patakok folynak az üdülő övezetekben, így elképzelni sem tudna jobb üdülőhelyet  Ausztriában. Nem tudja hol töltse el szabadságát? Hangulatos osztrák hütték nyújtanak menedéket lustálkodóknak és pihenni vágyóknak. Síelés tavasszal? A közeli gleccsereken egész tavasszal síelhet, csak egy béreljen egy tiroli apartmant vagy üdülőházat, és már készítheti is a sítalpakat. Úticélra ajáljuk St. Antont és a középkori stílusú Kitzbühelt, vagy a vadregényes Pitz és Ötz völgyet, melyek kiválóan alkalmasak túrázásra! Válasszon egy üdülőt ausztriában és a téli családi pihenése garantáltan élménydús lesz.

A különleges osztrák Tirol régió a káprázatos tájon

Gyönyörű természeti tájat nyújtanak a régióban például Lech, Stubai és Sellraintal, de Kitzbühel az Alpokban vagy az Arlberg hegyszoros lélegzetelállító lehet egy téli osztrák pihenés alatt. Tirol üdülési célpontként festői, tiszta és érintetlen természettel rendelkezik. Kulturális gazdagsága, exkluzív sportlétesítményei nem elhanyagolhatóak, minden évszakban várják az üdülőket.

Téli üdülőházak és apartmanok Tirolban

Tirol egy neves síparadicsom! Elég csak felidézni néhány helyi téli népszerű üdülőhelyet, mint például St. Anton, , Sölden, Obergurgl és így tovább. Foglaljon egy tiroli szállást a NOVASOL kínálatából a gleccserek közé, és síeljen a hegyek között egy káprázatos téli tájon. De Tirol nem csak a hegyi síelés Mekkája, lehetőség van még sífutni, szánkózni, korcsolyázni és egyéb téli sportot űzni, szóval egy egész családnak tökéletes téli aktív kikapcsolódást biztosít. Ha ez sem elég és ha igazán pihenni szeretne, nincs jobb gyógyszer, mint egy látogatás a termálfürdőkbebe. Csodálatos termálvízi park van Längenfelden, amit Aqua Dome-nak hívnak. Téli osztrák vakációnak nem is lehetne jobb választás ez a tiroli térség.