search

Nyaralóház Fügen auisztriai régiójában

Apartmanok Fügenben

A körülbelül 4000 lakosú Fügen a Zillertal osztrák nyaraló régió legnagyobb települése. A "Fugnæ" név első említése 1140-ben történt meg.. A 15. században a Fügen a Ziller-völgy ipari központjának tartották, és nagy jelentőséget tulajdonított az ágyúgolyók, páncélok és vaslemezek gyártásában. Tudjon meg többet a régió történelméről a Zillertali osztrák nyaralása alatt!

A Fügen címer egy ezüst kaput és egy ezüst répát tartalmaz három levélen, vörös háttéren. A két Fügenben élő arisztokratikus családot idézi: A kapa a Hackl családot jelöli, a répát a Keutschach család címeréből vették.

Sétáljon át a faluból Fügeni lakásából. A központban a dekáni templom található, amely a 9. századból származik. A templom a lombkoronában  terrakottaból készült bibliai jelenet két fáklyát hordót  mutat be, amelyek ruhája a Fügen korábbi bányászati ​​tevékenységeket sugallja. A Szent Pankraz-i gyülekezeti templomnak két különlegessége van a látogatóknak: Egyrészt a magas pozíciójának köszönhetően a templom a Zillertal egyik legszebb kilátópontja, másrészt az értékes helyszin egész évben kiállítva található. A Marienbergben található búcsújáró templom Tirol egyik legszebb kerek temploma. Hét székesegyház kíséri a látogatókat a templom felé vezető út alatt. Foglaljon le egy tiroli szállást, válassza ki a legmegfelelőtt nyaralóházat a Fugen városában még ma !

Képtalálat a következőre: „fügen”