search

Vonzó üdülőházak Vorarlbergnél, szállás és pihenés Ausztriában

A legnyugatibb osztrák tartomány

Vorarlberg Ausztria legnyugatibb tartománya. Itt kellemesen eltöltheti szabadidejét családjával, jól elhelyezkedő osztrák nyaralóházak és apartmanok közül válogathat a NOVASOL kínálatából. A Vorarlberg régió legfontosabb folyója a Rajna, ami elvezet Ausztria legnagyobb tavához a Bodeni-tóhoz is. Körülötte találhatóak természetvédelmi övezetek, melyek mégizgalmasabb látványt és élményt nyújthatnak az oda látogatóknak, foglaljon Ön is szállást Vorarlberg tartományban, és induljon útnak !

Üdülőházak és apartmanok a tartományban

Az Alpok legszebb részei Ausztria területén is megtalálhatóak. A tartomány határos Németországgal, Svájccal és Liechtensteinnel. Ha itt foglal szállást ausztriában, megtapasztalhatja az alpesi gyönyört és a többféle kultúrát az osztrák határ közelében. Vorarlberg is a fantasztikus síparadicsomok közé tartozik. A legnyugatibb tartomány Ausztriában azonban nem csak télen kecsegtető, minden évszakban csodálatos célpont üdülni Vorarlberg tartomány. Egész évben vonzó üdülőket, házakat, lakást és apartman szállást kínálunk, különböző méretben, felszereléssel, minden igénynek és kategóriának megfelelően.

Hangulatos szállások Vorarlbergnél, kikapcsolódás Ausztriában

Nyáron főleg a természet szerelmeseit és túrázókat várja Vorarlberg tartomány. Hagyja magát elcsábítani Ausztria egyedi jellegével, keresse fel a hangulatos alpesi falvakat és töltődjön fel egy békés vorarlbergi üdülőben. Zöld legelők, hófödte csúcsok jellemzik a területet ahol alpesi kunyhók vannak a távolban legelő tehenekkel. Hagyja otthon a napi stresszt, utazzon el pihenni Ausztriába, hogy minden más negatív energia végleg feledésbe merüljön. Látogasson el Ausztria legnyugatibb régiójába és garantáljuk, hogy nem fog csalódottan hazatérni. Utazzon a családjával együtt és a házikedvencüket sem kell otthonhagyniuk, számos kutyabarát családi üdülőház és apartman található a kínálatunkban az egész tartományra kiterjedően. Az osztrák üdülőházak naptárjai többnyire egész évben nyitva vannak, így bőven lesz lehetősége és ideje lefoglalni az Önnek és családjának a legmegfelelőbb időpontot és szállást.