search

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Belgiumban

 

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Belgiumban

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Belgiumban

A NOVASOL nyaralóházai Belgium – avagy hivatalos nevén nevezve a Belga Királyságban – nagyon népszerűek; részben az ország bájos városkái és meseszép vidékei miatt, részben pedig azért, mert Belgiumból kiindulva – az ország apró mérete és centrális elhelyezkedése miatt – nagyszerűen lehet a szomszédos országokba is egy-egy napos kirándulásokat tenni. Belgiumot nyugaton az Északi-tenger, északon Hollandia, keleten Luxemburg és Németország, délen pedig Franciaország határolja. Foglalja le nyaralóházát Flandriában vagy éppen Vallóniában, és élvezze ennek az aprócska országnak nemzetközi hangulatát!

 

Nyaralóházas pihenés Belgiumban

A belga nyaralóházak mindennel fel vannak szerelve, amire csak szabadsága során szüksége lehet; semmiben nem fog hiányt szenvedni. A nyaralóházak berendezése tulajdonosuk egyéni ízlését tükrözi; Belgiumban pedig a háztulajdonosok igencsak adnak az apró részletekre, ami a házakat még otthonosabbá, a nyaralást pedig még inkább egy személyes élménnyé varázsolja. Önnek csupán annyi a dolga, hogy eldönti, milyen típusú élményekre vágyik – kulturális, aktív vagy éppen pihenős-strandolós -, és ennek megfelelően lefoglalja kényelmes nyaralóházát Belgiumban. Sok belga nyaralóházunk a turisztikai központoktól távol helyezkedik el, nyugalmat és megfelelő privát szférát biztosítva vendégeink számára. Önnek nem kell alkalmazkodni senki napirendjéhez, és nincsenek előre megadott étkezési idők sem; Ön és családja zavartalanul élvezheti az együtt töltött időt. Nyaralóházaink széles kínálatban állnak az Ön rendelkezésére a belga tengerparton, erdőkben, sík vidékeken, és természetesen a hegyekben is. Az Ardennekben különösen szép számmal talál gyönyörűen és stílusosan berendezett nyaralóházakat.

Nyaralóházak Belgiumban

 

Élményekkel teli nyaralás Belgiumban

A Belgiumban töltött napok során vétek volna nem megkóstolni a híres belga csokoládét, amely gyerekek és felnőttek számára egyaránt nem mindennapi kényeztetést jelent. A belgák különösen értenek ahhoz, hogy hogyan tegyék az édes falatokat még kívánatosabbá – garantáltan senki emberfia nem tud a belga csokoládénak ellenállni. A flamand tengerpartokon gyönyörű homokdűnés strandok hosszú sétákra csábítanak, s út közben apró, kedves kis kávézók várják a felfrissülni vágyó turistákat. Aki pedig az aktív nyaralás híve, az kedvére barangolhat a csodás látványt ígérő túraútvonalakon, vagy két keréken járhatja be a környéket a jól kiépített kerékpárutakon. Brugge történelmi óvárosa – amely a középkor óta gyakorlatilag alig változott - 2000 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján, és nem véletlenül; elragadó, romantikus utcácskái, több száz éves, stílusos épületei minden látogatót elbűvölnek. Gyakran az észak Velencéjének is hívják a várost, hiszen számos csatorna szeli át. Szívja Ön is magába ennek a nem mindennapi városkának időtlen és mesebeli hangulatát! Fedezze fel Brugge-t és környékét egy komfortos Brugge környéki nyaralóházból vagy városi nyaralóapartmanból!

Nyaralóházak Brugge környékén

 

Nyaralás kutyával Belgiumban

Nyaraljon együtt idén az egész család! Belgiumi nyaralására vigye magával a család négylábú kedvencét is, hogy mindannyian együtt élvezhessék a felhőtlen napokat! Belgiumi nyaralóházaink többsége kutyabarát, azaz a négylábúak éppolyan szívesen látott vendégek, mint gazdáik. A belgiumi nyaralás kutyával immáron nem csak egy álom; töltődjön fel idén egész családjával együtt egy kutyabarát nyaralóházban Belgiumban!