search

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Bulgáriában

 

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Bulgáriában

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Bulgáriában

Évről évre egyre több turista fedezi fel magának a bolgár tengerpartot, és bár a turisták száma meredeken ível felfelé, az embertömeg még mindig nem hasonlítható a többi dél-európai tengerparttal rendelkező országokba özönlő turistaáradathoz - mint pl. Görögország vagy Horvátország -, éppen ezért nagyon kellemes úti cél lehet mindazok számára, akik a turisták tömegétől távol szeretnék nyaralásukat eltölteni. Pihenjen az egyik tengerparti nyaralóházunkban vagy fedezze fel magának Bulgária nagyvárosait városi nyaralóapartmanjaink egyikéből. Mindegy, milyen fajta naralást tervez, a NOVASOL-nál biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő nyaralóházat. Bulgáriai nyaralóházaink színvonala szinte megegyezik Európa nyugati országaiban található nyaralóházaink színvonalával. Az ország gazdasága gyorsan növekszik, de még mindig az olcsóbb nyaralási helyszínek közé tartozik a bolgár tengerpart. A nagyvárosok különleges építészete a hely izgalmas történelméről mesél, a hagyománytisztelő helyiekkel beszélgetve pedig közelebb kerülhetünk az ország gazdag kultúrájához. Élvezze felhőtlenül bulgáriai nyaralását egyik komfortos nyaralóházunkban!

Nyaralóház keresés és foglalás

 

Élménygazdag nyaralás – nyaralóházak Bulgáriában

Fedezze fel a csodálatos bolgár tengerpartokat egyik kényelmes nyaralóházunkból kiindulva! A Fekete-tenger partvidéke évről évre több nyaralót vonz, a színvonal pedig ezzel párhuzamosan növekszik; egyre inkább a nyugati országok nyaralási standardjaihoz igazodik. A szépséges strandokon kívül az egyik különleges programlehetőség egy kirándulás Madarába, ahol is minden nyáron számos barlangkoncert közül válogathat a kultúrára szomjazó turista. A barlang kivételes akusztikája minden koncertet különleges zenei élménnyé varázsol. A másik nem mindennapi látnivaló a Várnától mindössze 16 km-nyi távolságra fekvő Aladza sziklakolostor, ami nyaralóházainkból szintén könnyedén megközelíthető. A gyönyörű belső teret egy cseppkőbarlang belsejében itt élő szerzetesek alakították ki, mégpedig a 13. században. Bulgáriában járva semmiképp ne hagyja ki ezt a kivételes kulturális emlékhelyet!

 

Nyaralás Bulgáriában – tengerparti nyaralóházak

Bulgáriai nyaralóházaink berendezése a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi, ami a nyaralást egy rendkívül intim, személyes élménnyé teszi. Nyaralóházaink és aprtmanjaink természetesen jól felszereltek és kényelmesek, felhőtlen szórakozást és pihenést biztosítva Ön és családja számára. A nyugat-európai árakkal összehasonlítva Bulgáriában nyaralni rendkívül kedvező, és cserébe nem is kell lemondania semmilyen luxusról. Nyugodt strandolós nyaralás vagy aktív pihenés – Bulgáriában mindent megtalál, ami a tökéletes feltöltődéshez szükséges. A bolgár strandok Európa legszebbjei közé tartoznak: finomszemcsés homok, több kilométer hosszan elnyúló strandok, sekély tengervíz a partok közelében. Mindez lehetővé teszi az Ön és családja számára, hogy – akár kicsi gyerekekkel is – felhőtlenül pihenhessenek a csodás bolgár tengerparton. Válogasson kedvére szebbnél szebb bulgáriai nyaralóházaink közül!

 

Nyaralás kutyával Bulgáriában

Ha Ön feltétlenül négylábú kedvencével szeretne útra kelni, kínálatunkban jó eséllyel talál kutyabarát bulgáriai nyaralóházakat. A nyári hónapok során kutyák nem tartózkodhatnak a bulgáriai strandokon, ezért ha mindenképp kutyájával együtt szeretné nyaralását tölteni, ajánlott a fő szezonon kívüli hónapokat választani.