search

Kiadó dán nyaralóházak és apartmanok, pihenés Dániában

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Dániában

Dánia végtelen síkságai a szabadság érzését adják az idelátogatónak, amit aztán hazatéréskor nehéz elengedni. A gyönyörű tájak, a tenger és a fjordok Önt is el fogják varázsolni. Az ország különösen alkalmas családi nyaralásra Dániában – kisgyerekekkel és /vagy kutyával is. Látogasson idén nyáron Dániába, és töltse nyaralását egyik álomszép, modern nyaralóházunkban! A milliós világváros, Koppenhága pedig páratlan atmoszférájával csábítja el a látogatót.

Nyaralóházas pihenés Dániában

Családi pihenéshez egy nyaralóházat választani szállásként kifejezetten jó ötlet: a nappaliban az egész család együtt lehet, de mindenkinek megvan a saját kis helye, ahova visszavonulhat, ha nyugalomra vágyik. Egyszerre élvezheti az ember családja társaságát és koncentrálhat személyes feltöltődésére. Erre egy hotelszobában például sokkal kevésbé van lehetőség. Dán Nyaralóházaink mindennel fel vannak szerelve, amire csak szüksége lehet, és még annál is többel: sok nyaralóház saját medencével és szaunával is rendelkezik. Hogy mennyi luxust szeretne élvezni, döntse el saját maga! Dániai üdülők berendezése a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi, ami a nyaralóházas pihenést egy még személyesebb és intimebb élménnyé varázsolja.

Élményekben gazdag nyaralás Dániában

Szabadideje eltöltésére Dániában rengeteg lehetőség kínálkozik, de legkedveltebbnek talán a horgászat mondható: mind a dán nyaralók, mind a helyiek szívesen horgásznak; egyrészt azért, hogy maguk fogják ki a vacsorára való halat, másrészt pedig mivel a tevékenység rendkívül nyugtatólag hat a lélekre és a városi nyüzsgés által felborzolt idegrendszerre is. Sok dániai nyaralóházhoz tartozik egy kijelölt hely, ahol az ember a kifogott halat a szabadban el tudja készíteni. Ha pedig elkészült a finom, friss halvacsora, élvezze családjával a szabadban az ízeket és a nyári estét. A nyaralóházak többsége rendelkezik terasszal illetve udvarral, ami természetesen a megfelelő kerti bútorral is el van látva, így Ön és szerettei annyi időt tölthetnek a szabadban, amennyit csak akarnak. Bár Dániában nyáron sem szökik az egekbe a hőmérők higanyszála, a kellemesen langyos napos idő mindenképp a szabadba csábítja mind a helyieket, mind pedig az ide látogatókat.

Nyaralóházas pihenés kutyával

Az ország népe egyszerűen boldog. És miért is ne lenne az? Az ország gyönyörű, gazdag és modern, az életminőség pedig rendkívül magas. Hagyja magát mosolyuk által „megfertőzni”, és élvezze felhőtlenül nyaralását egyik dániai nyaralóházunkban!

Nem szeretne háziállata nélkül útra kelni? Nem gond. Dániai nyaralóházaink többségében a kutyák is szívesen látott vendégek, így együtt nyaralni négylábú kedvenceivel nem probléma többé. Sok nyaralóház és nyaralóapartman rendelkezik nagyobb zöld területtel, amely ideális helyként szolgál ahhoz, hogy kutyájával néhány órát eltöltsön a szabadban. Keresőoldalunkon lehetősége van arra, hogy célirányosan keresse a kutyabarát nyaralóházakat.