search

Nyaralóházak Hvide Sande-ban Dániában

Dániai nyaralás

Hvide Sande egy kisváros a Holmsland dűnék közepén. Az Északi-tenger szomszédságában, valamint a  Ringkøbing fjordot összekötő mesterséges csatorna körül helyezkedik el. Dánia ötödik legnagyobb halászati kikötője. Élvezze a Hvide Sande nyaralóházunk különleges panorámás kilátását a vízre. Foglalja le egyik nyaralóházunkat Nyugat-Jütlandban és fedezze fel a környék szépségeit: Klegod, Lyngvig és Argab mind kedvelt tengerparti nyaralóhelyek. Utazzon gyermekkel, kutyával esetleg 10 fős csoporttal. A NOVASOL kínálatából biztosan talál megfelelő nyaralóházat Dániában.

Aktív pihenés Hvide Sande településen

Remek lehetőséget nyújt a Ringkøbing-fjordon való szörfözés, illetve más egyéb vízi sportok, ugyanis a fjord akár kezdőknek is ideális helyszínül szolgál. Ússzon a tengerben, vagy eregessen sárkányt gyermekeivel a tengerparton, esetleg csak andalogjon romatikusan kedvesével. Hvide Sande nyaralóházaink kényelmes pihenőhely mindenki számára. Válogasson kandallós, szaunás és medencés apartmanjaink között, NOVASOL kényelmes feltöltődést kínál Európa szerte.

Nyugat-Jütland

Hvide Sande gyönyörű kis halászfalu, ahonnan sétálva, vagy kerékpárt bérelve bejárthatja a település nevezetességeit és a kikötőt. Remekül kiépített kerépár- és gyalogos út kapcsolja össze a környező településeket, így egyszerűen fel lehet fedezni a sokszínű természetet és megcsodálni például Nymindegab és Ringkøbung szépségeit. Kóstolja végig jobbnál-jobb éttermekben az Északi-tenger gyümölcseit, vásároljon a helyi hangulatos boltokban, vagy csak üljön le egy különleges kis kávézóban és melegítse át a lelkét egy feketével.  Hvide Sande az idegenforgalomban is megállja a helyét, különösen német, dán, holland és skandináv turisták látogatják meg a települést. Kapcslolódjon ki Nyugat-jütlandi nyaralóházaink egyikében családjával, barátaival, legyen egy életre szóló élményben részük Dániában.

Programlehetőség a NOVASOL nyaralóházból 

Kevesebb, mint egy óra alatt elérhet ő az állatkert Givskud-ban és a LEGOLAND® Billund-ban. Kicsit és nagyok garantáltan jól fogják érezni magukat a Nyuigat-jütlandi Hvide Sande nyaraláson Dániában. Lepje meg szeretteit következő vakáció alkalmával, vagy szervezzen munkatársainak egy szenzációs csapatépítő pihentető utazást, kovácsolódjön össze a csapat Nyugat-jütlandi nyaralóházaink egyikében.