search

Kiadó apartmanok és nyaralóházak Franciaországban

Kikapcsolódás, nyaralás - üdülés Franciaországban

Franciaország Európa legnagyobb területű, s a világ turisták által leglátogatottabb országa. Évi 82 millió turista nem téved: romantikus, kulturális kincsekben gazdag főváros, hagyománytisztelő, meseszép vidéki városkák, homokos tengerpart, havas hegycsúcsok, gyönyörű nyelv és különlegesen kreatív konyhaművészet. Mindegy, hogy Ön természeti szépségekre vágyik, kulturális vagy természeti kalandozásokra, Franciaországban nem kell kompromisszumot kötnie.

Fedezze fel az ezerarcú Franciaországot egy kényelmes nyaralóházból kiindulva! Franciaországi nyaralóházaink és apartmanjaink mindennel el vannak látva, amire csak szüksége lehet, a berendezés pedig a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi, ami a nyaralóházas pihenést rendkívül személyes és autentikus élménnyé teszi.

Élményekben gazdag nyaralás - Nyaralóházak Franciaországban

Franciaországi nyaralóházat bérelni ideális döntés mindazok számára, akik családias környezetben, a nagy tömegtől távol szeretnék nyaralásukat tölteni. Franciaország minden régiójában rengeteg a felfedeznivaló, Önnek tehát már csak azt kell eldöntenie, hogy milyen programok és látványosságok érdeklik leginkább, kiválasztani az ideális régiót, majd lefoglalni az igényeinek megfelelő kényelmes nyaralóházat.

Kiadó szállás és apartmanok a fővárosban Párizsban

Párizs a szerelem és a fények városa, valamint a divat fellegvára. Itt található a világ legjelentősebb és leglátogatottabb (évi közel 10 millió látogatóval) művészeti múzeuma, a Louvre, és a világ talán leghíresebb - mára Párizs jelképévé vált - épülete, az Eiffel-torony, nem beszélve a szintén világviszonylatban is leghíresebb áruházáról, a La Fayette-ről; a nevezetes épületeket és látnivalókat hosszan lehetne még sorolni. Vétek volna csupán a nevezetességeken végigrohanni; az elegancia és a kifinomult stílus a belváros minden kis szegletében jelen van. Sétáljon végig a Párizs főutcájaként is emlegetett Champse-Élysées-n, andalogjon a Szajna-parton, és fedezze fel a Montmartre művésznegyedének lankás, macskaköves utcácskáit! Kényeztesse magát egy cafe au lait -vel egy csinos kis kávézó teraszán, este pedig merüljön el a francia konyha kifinomult ízvilágában, és ne fossza meg magát a világhírű francia borok élvezetétől sem.

Kényelmes city apartmanjaink és francia nyaralóházaink tökéletes kiindulópontként szolgálnak párizsi felfedezőútjához. Nem számít, hogy egész családjával tervezi utazását, vagy csak párjával szeretne egy romantikus hosszú hétvégét eltölteni a szerelem városában, a NOVASOL-nál mindenképpen megtalálja a tökéletes apartmant.

Vidéki nyaralóházak és villág Franciaországban

Ha pedig inkább friss levegőre, havas hegycsúcsokra, netán tengerpartra vágyik, Franciaországban akkor is megtalálja az Ön és családja számára ideális régiót - a változatosság az ország egyik erőssége. Strandos nyaralás a riviérán? Túrázás Korzikán? Síelés a francia Alpokban? Vagy kulináris kalandozás Provance-ban? Nem gond. Válassza ki álmai nyaralóházát Franciaország bármely pontján!