search

Kiadó nyaralóházak Görögországban

Kiadó nyaralóházak Görögországban

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Görögországban

Ha verőfényes napsütésre és felhőtlen kék égboltra, a kék minden árnyalatában pompázó kristálytiszta és hűsítő tengervízre vágyik, esténként pedig naplemente látványa mellett kockásabroszos kis tengerparti tavernákban szeretne vacsorázni, akkor Görögország az Ön számára tökéletes úti cél. Bár területe mindössze 132.000 km², az ország hemzseg mind a természeti mind a kulturális látnivalóktól. Elég, ha csak az athéni Akropoliszt, a delfi jósdát, a Meteórákat (lélegzetelállító sziklákra épült kolostorok, amelyek nagy része látogatható is), vagy a közel 3000 m magas, az ókori görögök által az istenek lakhelyének tartott Olymposz hegyet említjük. Ha pedig inkább pihenésre és feltöltődésre, mint sem kulturális időutazásra vágyik, válogasson a közel 200 lakott vagy a több ezer lakatlan sziget közül. A NOVASOL-nál nagy választékban vannak szárazföldi és a szigetvilág legszebb részein található görögországi nyaralóházak és nyaralóapartmanok. Foglalja le még ma a tökéletes nyaralóházat álmai szigetén!

 

 

Nyaralás - nyaralóház Görögországban

Fedezze fel Európa bölcsőjét egy kényelmesen felszerelt és berendezett görögországi nyaralóházából kiindulva! Minden nyaralóház berendezése a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi, ami a nyaralóházban töltött pihenést különleges és személyes élménnyé teszi.

Nyaralóházak és apartmanok Görögországban

 

Élményekben gazdag pihenés - nyaralóházak Görögországban

Görögországi nyaralóházat foglalni mindazok számára ideális, akik pihenésüket intimebb, családiasabb légkörben szeretnék tölteni. Induljanak görögországi felfedezőútra egyik kényelmes nyaralóházunkból! Válassza ki, hogy milyen programok és látványosságok vonzzák Önt leginkább, és foglalja le görögországi apartmanját még ma!

 

Dőzsöljön a hedonizmus szülőföldjén

Nem véletlen, hogy a „hedonizmus” szó görög eredetű; a görög nép ugyanis nagyon tudja élvezni az életet. Az idő itt valahogy elveszíti fontosságát, és csak az számít, hogy jólessen, amit csinálunk, eszünk vagy iszunk. Egy frappéra mindig van idő, és bármelyik csendesnek ígérkező estében benne van az önfeledt tánc és éneklés lehetősége. Üljön be egy igazi görög tavernába, kóstoljon meg mindent, ami szem-szájnak ingere - feta sajt, tenger gyümölcsei, sós és édes piték, isteni görög borok vagy éppen ouzó (ánizs pálinka) -, adja át magát az ízkavalkádnak, és a hangulatnak! Ki tudja, talán egy-két tradicionális tánclépést is sikerül az este folyamán ellesnie.

 

Városi apartmanok Athénban

Bár a görög főváros nem éppen békés, idilli hangulatáról híres, mégsem érdemes kihagyni, ha az ország kultúráját és népét jobban meg szeretnénk ismerni. A ma közel 4 milliós lakosságot - az ország lakóinak majdnem felét - befogadó világváros Európa legrégebbi városai közé tartozik. Több évezredes történelmének nyomai nagyban meghatározzák a belváros mai képét; elég csak az Akropolisz legmagasabb pontján található Parthenonra, Zeus híres templomára, vagy az Agorára - az egykori piac romjaira - gondolni. A belváros - turisták és helyiek körében is - legnépszerűbb városrésze a Plaka, amely egykor török negyed volt, ma pedig tele van hangulatos tavernákkal és kávézókkal. A Likavitosz dombról lenézve a legszebb a kilátás a városra és az Akropoliszra, ezért mindenképp érdemes akár gyalogosan, akár a siklót használva felmenni a csúcsra. A görög főváros és környéke felfedezéséhez egy athéni nyaralóház szolgál a legjobb kiindulópontként.

Nyaralóapartmanok Athénban és környékén

 

Nyaralóházak a görög szigetvilágban

Görögországban abban a szerencsés helyzetben vannak a turisták, hogy nem kell megalkudniuk: a több száz lakott szigetből álló szigetvilág bármelyik szeglete mellett is döntenek, biztosan egyedi, de ugyanakkor hamisítatlan görög nyaralási élményben lesz részük. Minden sziget a maga nemében egyedi, ezért érdemes évről évre újabb és újabb szigetet felfedezni magunknak, ugyanakkor a türkizkék tenger, az andalító görög muzsika, a mennyei ételek és a barátságos fogadtatás a helyiek részéről garantált. Válassza Mykonoszt, Santorinit, Krétát, Rodoszt, vagy a kisebb szigetek bármelyikét, készüljön fel élete legfelszabadultabb és legemlékezetesebb nyaralására!

Nyaralóházak és apartmanok a Görög-szigeteken