search

Kiadó nyaralóházak Hollandiában

Hollandia tökéletes úti cél egy családi nyaraláshoz; az ország bőséggel kínál programokat kicsiknek és nagyoknak, a kultúra iránt érdeklődő családtagoknak, és a természet szerelmeseinek egyaránt. Egy hollandiai nyaralóházban garantáltan az egész család jól fogja magát érezni. Válassza a következő családi nyaraláshoz a tulipánok és a szélmalmok országát úti célként, és töltődjön fel egy modern, minden igényt kielégítő nyaralóházban! Hollandiai nyaralóházában biztosan semmiben nem fog hiányt szenvedni. Bár a színvonal egységes, a nyaralóházak stílusban mind különböznek, ugyanis minden nyaralóház berendezése a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi. Olvasson utána, hogy az ország melyik részén milyen programok és látnivalók várnak Önre, válassza ki a kedvére való régiót, és foglalja le még ma hollandiai nyaralóházát vagy nyaralóapartmanját!

 

 

Nyaralóházas pihenés Dél-Holland tartományban

Családi nyaralások kedvelt helyszíne Dél-Holland tartomány, ahol híres fürdőhelyek – mint például Scheveningen és Bloemendaal – találhatók. Látogasson el kényelmes nyaralóházából kiindulva a csodás kikötővárosba, Rotterdamba, vagy Hollandia politikai fővárosába, Hágába! Hága építészetileg rendkívül színes város; modern újépítésű és több száz éves épületek jól megférnek itt egymás mellett, és ez a stíluskavalkád a belvárosnak egy egészen különleges hangulatot kölcsönöz. Dél-Holland tartományban járva mindenképp látogassa meg Keukenhofot. Ez a gigantikus méretű – 32 hektáros – virágoskert Lisse-ben található, és nem csak Hollandiában, de az egész világon egyedülálló. Méretéből adódóan gyakran Európa kertjeként is emlegetik. Évente közel 7 millió virághagymát ültetnek itt el. A kert március utolsó hetétől május közepéig látogatható, és különösen április közepén, a tulipánok virágzásának idején rendkívül népszerű a turisták körében.

 

 

 

 

Nyaralóház Hollandia homokos strandjainál

A tenger közelsége – a friss sós levegő, az állandóan fújdogáló, frissítő szellő, és a hullámok morajlása – a szabadság érzését kelti, és megnyugvást hoz testnek és léleknek. A tengerparton végre el tudunk lazulni, képesek vagyunk pár napra kikapcsolni folyton pörgő agyunkat, és feltöltődünk friss energiával. Ahhoz, hogy ezt a hőn áhított nyugalmat és lelki békét megkapjuk, nem kell a trópusokra utaznunk. Sokkal közelebb, Hollandia lenyűgöző és tiszta homokos partjain ugyanúgy megkapunk mindent, amiről álmodtunk. Ezen felül a holland strandok minősége kifogástalan: 2011-ben 50 strand és 79 jacht kikötő kapta meg a kék zászlót, amely az egyes strandok magas színvonalát, és a környezetvédelmi előírások pontos betartását garantálja. A 65 km hosszú homokos partszakasz számos különböző sportolási és pihenési lehetőséget kínál. Az aktív kikapcsolódást kedvelő nyaralók biciklit is bérelhetnek – hol máshol, ha nem Hollandiában - , és kedvükre kerekezhetnek a jól kiépített kerékpárutakon, de a vitorlázás, a horgászat és a szörfözés is rendkívül kedvelt sporttevékenységek a holland tengerparton.

 

Idilli családi nyaralás a NOVASOL privát nyaralófalvaiban

Hollandia legszebb régióiban számos nyaralófalu közül válogathat; minden falu egyedi, és a maga módján különleges. Élvezze a nyaralóházak és apartmanok széles választékát, és válassza ki az igényeinek és stílusának megfelelő nyaralóházat egyik holland nyaralófalunkban!