search

Szállás Dalmácián, nyaralóházak Horvátországban

Álomnyaralás Dalmácián…

Tervezi álom nyaralását Horvátországban, de még mindig nem tudja, hová menjen pontosan? Mit szólna egy nyaralóhoz vagy lakáshoz Dalmácián? Minőségi és megfizethető nyaralóházak Dalmácia festői régiójában Horvátországban. Dalmácia Horvátország dél-keleti partja az Adriai-tengerrel, főbb részei 3 részre oszlanak, Észak-, Közép- és Dél-Dalmácia. Egy szállás a horvátországi tengpartnál mindig különleges strandokkal kecsegtet, gondoljunk csak a legszebb árnyalatú tengervizekre elsősorban. Számos látnivaló is van Horvátországban, de emellett kulturális értékek is helyezkednek el a tengerparton. Tehát érdemes számításba venni Dalmáciát, saját ház, vagy egy privát lakás, amely megfelel az igényeinek. Medencével vagy anélkül, akár közvetlenül a tenger mellett, vagy a tengerre néző nyaralóházban, egyszerű lakásban vagy luxusvillában - a NOVASOL kínálatában mindenki megtalálja a neki megfelelő nyaralóházát Dalmácián is, a horvát tengerpartnál, amely elegendő helyet biztosítanak minden kikapcsolódónak.

Bérelhető házak Dalmácián, nyaralás a Horvát tengerparton

Kényeztesse magát és családját egy felejthetetlen horvát nyaralás alatt a gyönyörű Dalmácián. Minőségi széles választékot kínálunk, kényelmes apartmanokat és házakat, ahol nyugodtan kikapcsolódhat egy privát környezetben. Keressen egy lakást - egy felejthetetlen nyaralást Dalmáciában. Fog találni kis és nagy, egyszerűen berendezett vagy luxus nyaralót is akár. Tájékozódjon honlapunkon,válogasson a dalmáciai nyaralók között és válassza ki a legmegfelelőbb horvát lakását. Városi lakás vagy medencés villa is van a kínálatunkban. Foglalja gyorsan és egyszerűen otthonról álmai nyaralüját horvátországi nyaralásához most!

Egy nyaralóház + Dalmácia = napsütés, strand, tenger

A mesés Dalmácián található az északi Rab-sziget és a deli Kotori-öböl is. Megtapasztalhatja horvátországi nyaralása alatt a sokféle Dalmáciát. A gyönyörű vidék az ország déli részén számos történelmi várost kínál, érdekes látnivalók vannak, nemzeti és természeti parkok helyezkednek el, vad  tengerpartokkal. Ahogy máshol, Horvátországban is megtalálhatóak Dalmácia örökségei, a rómaiak, karolingiaiak, bizánciak, velenceiek, törökök, Habsburgok stílusai. Mindenki számára van látnivaló. Béreljen nyaralót Dalmácián, válasszon a vonzó apartmanok és kiadó szállások között a NOVASOL kínálatából. Akár szabadidő eltöltésére, természet, kultúra, sziget felfedezésére, tökéletes aktív pihenést nyújthat Dalmácia. Az üdülési szezon Dalmáciában 6 hónapig tart, májustól egészen októberig. Ez idő alatt a hőmérséklet csak ritkán csökken 25 fok alá. Hála a mediterrán éghajlatnak, a nyaralás garantáltan kellemesen forró, a tél pedig meglehetősen enyhe. A holtszezonban is megér egy látogatást Dalmácia – egész évben rendelekzésre állnak a horvátországi nyaralók. Ihr Bottom of Form

Látnivalók Dalmácián, nyaralás és pihenés a Horvát tengerparton

Dalmácián elvarázsolja Önt nyaralása alatt. Megtalálható számos hangulatos régi város,de nem csak középkori városokról van szó, melyek a horvát tenger mellett találhatóak, hanem lenyűgöző természeti környezetről is. Látogasson el a nemzeti parkokba, vagy vegyen részt egy sétahajózáson az Adrián, az elbűvölő szigetek között. Megismerheti a horvát embereket, ünnepeket és történelmet. Majd egy hosszú nap után visszatér horvát nyaralójába Dalmácián, ahol megpihenhet egy csodálatos nap végén, tegyen egy kört a privát medencéje körül, kilátással a tengerre.in Dalmatien

Nyaralás háziállattal Dalmácián, Horvátországban

Már kutyájával is indulhat nyaralni Horvátországba, minőségi nyaralóházakat kínálunk, magánházakat és lakásokat, melyek lehetőséget adnak arra, hogy kis kedvencüket ne hagyják otthon. Csak üljenek be az autóba családjával és háziállatukkal, és induljanak el horvátországi villájukba nyaralni. Számos strand található Dalmácián, ahol a kutyás fürdőzés  megengedett, akár észak-, közép, dél Dalmácia .

Aktív pihenés Dalmáciában

A gyönyörű Adria part a paradicsom vízi sportok szerelmeseinek. Szóval, ha tervezi  tengerparti nyaralását Horvátországba, akkor lehetősége nyílik hajózni szinte minden tengerparti városban, de merülni, búvárkodni és úszni is . Vadvízi evezésre is lehetőséget adnak a folyók a horvát régióban. Fantasztikus jellegét a régiónak  fokozzák a kiemelkedő séta vagy kerékpáros túra útvonalak.  Foglalja le most horvátországi nyaralóját, válasszon egy nyaralóházat Dalmácián !