search

Horvátországi nyaralóházak Brela régiójában

Nyaralóházak Brelában

A közép-dalmáciai Brela egyike a legkedveltebb horvát nyaralóhelyeknek. Fedezze fel magának ezt a szépséges kisvárost a NOVASOL egyik kényelmes Brela nyaralóházából kiindulva! Egy jó fekvésű dalmáciai nyaralóháznak pedig nem kell feltétlenül egy vagyonba kerülnie. A NOVASOL-nál Ön egész évben megfizethető áron bérelhet nyaralóházakat vagy apartmant.

Brela nyaralóház

Brelai nyaralóházak és apartmanok

Brela több mint száz éve kedvelt turisztikai úti cél, a délszláv háború befejeződése óta pedig igazi turistaparadicsom. Nyaranta egész Európából érkeznek ide a pihennni vágyók, és nem véletlenül; Brela gyönyörű fenyvesei és álomszép strandjai senkinek nem okoznak csalódást. A NOVASOL évtizedekkel ezelőtt felfedezte magának legszebb horvát nyaralóhelyeit – köztük Brelát –, aminek köszönhetően nálunk Ön a legjobb fekvésű és legszebb brelai nyaralóházak és dalmáciai apartmanok közül válogathat.
A közép-dalmáciai Brelában a látogató számos izgalmas program közül válogathat. Kicsik és nagyok is biztosan jól érzik majd magukat, ugyanis lehet itt többek között vízisíelni, bérelt csónakkal sziget szafarit csinálni, a szárazföldön pedig gyönyörű túraútvonalak várják az aktív horvát nyaralás híveit; nem is beszélve a szépséges fenyvesek között kanyargó biciklitúra-útvonalakról.   Ha pedig Ön inkább csak naphosszat napfürdőzne, esetleg a helyi specialitásokat kóstolná végig, Brela akkor is ideális úti cél. A NOVASOL-nál Ön valódi minőségi szolgáltatást kap a pénzéért. Minden dalmáciai nyaralóházunkat rendszeresen ellenőrizzük, hogy biztosak lehessünk benne, hogy vendégeink pontosan azt kapják, amit elvárnak. Nálunk minden igényre és pénztárcára talál nyaralóházat: az egyszerűen berendezett nyaralóapartmantól a teniszpályás és medencés luxusvilláig.

Töltse idei nyaralását Brelában

A NOVASOL-nál Ön a legkülönbözőbb árkategóriájú és fekvésű horvát nyaralóházak közül válogathat, de bármelyik mellett is dönt, pénzéért nálunk mindenképp magas színvonalú szolgáltatást kap. Élvezze a privát brela nyaralóháza által biztosított nyugalmat és intim légkört, és használja ki dalmáciai nyaralásának minden percét! Rengeteg csodás nyaralóhely van Horvátországban, és Brela kétség kívül a legszebbek közé tartozik, mi pedig örömmel kínáljuk Önnek a legjobb fekvésű brelai nyaralóházakat, hogy Ön biztosan megtalálja az ideális szállást közép-dalmáciai nyaralásához.
Évről évre egyre többen fedezik fel a nyaralóházas pihenés előnyeit. Győződjön meg idén Ön is ennek a kötetlen és kényelmes nyaralási formának az előnyeiről! Nálunk minden fajta nyaraláshoz megtalálja a tökéletes szállást: mindegy hogy párjával kettesben vagy éppen egy nagyobb baráti társasággal kíván útra kelni.
Programokban sem lesz hiány; akár párjával szeretne naphosszat a strandon lazítani, akár aktív pihenést tervez gyermekeivel vagy éppen barátaival a Makarska-riviérán. Horvátország legszebb strandjai és lélegzetelállító tájak várnak Önre Brelában és környékén! A megfelelő, kényelmes nyaralóházzal kiegészítve brelai nyaralása biztosan felejthetetlen lesz. Ne késlekedjen, foglalja le közép-dalmáciai nyaralóházát még ma!