search

Horvátország gyöngyszeme, Dubrovnik nyaraló régiója

Dubrovnik nyaralóházai Dél-Dalmácián Horvátországban

Szeretne nyaralni egy horvát nyaralóházban vagy egy apartmanban? Ráadásul Dubrovnik régiójában? A NOVASOL nyaralóház kínálatával ez az álom most valóra válik! Mit szólna egy nyaraláshoz Dél-Dalmácián? Itt minden gyönyör megtalálható: festői kisvárosok és tájak közel a tengerparthoz, modern létesítmények. Dubrovnik egy egyedülálló politikai és kulturális történelmi város, mely műemlékei világhírűek. És a legjobb, egy olyan hely, ahol most horvát nyaralóházat bérelhet. Válogasson privát Dubrovnik szállások százai közül, várja Önt és családját a legszebb európai mediterrán régió nyaralására.

Tekintse meg horvátországi nyaralóház kínálatunkat, és válassza ki a legmegfelelőbb nyaralót, mely alkalmas lesz az Ön számára egy felejthetetlen nyaraláshoz. Különböző szálláshelyek minden kategóriában megtalálhatóak. Az egyszerűen berendezett nyaralótól egészen a saját medencés luxus villákig. Mindneki garantáltan talál magának valamit. Válassza ki, hogy hány embert szeretne magával vinni, esetleg házi kedvencüket is, hogy mikor érkeznének a horvát nyaralóházba Dubrovnik városába. Számos kutyabarát szállás is megtalálható a kínálatunkban, így a család minden tagja élvezheti a riviérát.

nyaralás Dubrovnik

Kiadó Dubrovnik nyaralóház vagy nyaralóapartman Horvátországban

Nyaralása alatt Dél-Dalmácián gyönyörű mediterrán városokat, olajfaligeteket, ősi kolostorokat és hosszas strandokat tapasztalhat meg. Különösen Dubrovnikban úgy érezheti, hogy egy másik időben van, mert a történelem mindenütt jelen van a térségben, és nagyon különleges vonzerőt ad a városnak! Ismerje meg, a lakásából vagy a horvát nyaralóházból Dalmáciát. Egy séta a keskeny utcákon történelmi belvárosban (mely az UNESCO Világörökség része), amely feltárja a város valódiszépségét. Csodálja meg az évszázados, kifinomult kőfaragásokat, kőműves és faragott műveket, szobrokat a Rector's Square-t, a könyvtárak kincseit és Európa legrégebbi gyógyszertárát.

Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre a szabadidős tevékenységek eltöltésére, akár a tengerparton, akár a sportlétesítményekben. Itt nincs unatkozó turista. A nyaralóházak Horvátországban vagy az apartmanok mindig ideális kiindulópontot nyújtanak a pihenéshez, felfedezéshez, miközben a természet rendkívüli szépsége és a számos műemlék és látnivaló teszi Dubrovnikot európa ideális nyaralóhelyévé minden évszakban. És nem mellesleg: A varázslatos óvárosban az amerikai  "A trónok harca" sorozat néhány jelenetét is itt lőtték forgatták!

Tekintse meg ezt a gyönyörű helyet az alábbi videóban:

Hagyja magát elragadtatni a mesés város Dubrovnikban és béreljen következő üdülésére egy horvát nyaralót vagy luxus villát Horvátországban! Mi sem bizonyítja jobban a vonzó Dubrovnik értékét, ugyanis a NOVASOL éves találkozója is itt került megrendezésre 2017-ben, mely a dolgozók számára maradandó élményt és motivációt biztosított.

dubrovnik nyaralás horvátország