search

Horvát nyaralóházak Makarska területén

Nyaralóházak Makarskán

Makarska, ez a gyönyörű fekvésű közép-dalmáciai kisváros az Adriai-tenger partján, Splittől mintegy 60 km-re délre található. Bár összesen 14 ezer lakosa van, éppen különlegesen szép elhelyezkedésének köszönhetően igazi turisztikai gócpontnak számít. A városka közvetlenül a tengerparton épült, külső városrészei pedig már felnyúlnak a Biokovo-hegy lejtőire. A kikötőre néző pálmafákkal szegélyezett parti sétány divatos kávézóival, butikjaival és bárjaival Makarska legkedveltebb részei közé tartozik. Az óváros szűk, macskaköves utcáin szinte életre kel a városka több ezer éves történelme. Makarska főterén helyezkedik el a Szent Márk-katedrális, amely a XVII. században épült, illetve egy virág- és gyümölcspiac, ahol mindig lehet friss gyümölcsöt találni. A városka egyik legérdekesebb látványossága a XVI. századból származó ferences kolostor, amely egy különleges kagylókiállításnak ad otthont; a kagylók egy része az Adriai-tengerből származik, a többi pedig a világ más tengereiből.

Makarska a horvát tengerpart legmelegebb városai közé tartozik. Éves szinten a napsütéses órák száma meghaladja a 2700-at, a levegő hőmérséklete májustól szeptemberig szinte állandóan 20 fok felett van; hosszú és forró a nyár, a tél pedig enyhe és csapadékos. Makarska környéke – a jó néhány part menti települést magába foglaló Makarska-riviéra - híres kristály tiszta vizű, csodás strandjairól. Hosszú homokos vagy éppen kavicsos strandok, gyönyörű fenyvesek, varázslatos hegyvidék – a Makarska-riviéra igazi nyaraló paradicsom, bármilyen típusú nyaralást tervez is az ember.

Nyaralóház Makarskán

A NOVASOL a Makarska-riviéra legkedveltebb nyaralóház-közvetítője. Kínálatunkban rengeteg kényelmes dalmáciai nyaralóház és apartman található – mindenféle méretben, és minden pénztárcához. Éppen ezért nálunk kétségtelenül megtalálja az Ön és családja számára ideális nyaralóházat.

Egy nyaralóházas nyaralás ideális mindazok számára, akik pihenésüket a turista tömegektől távol, intim környezetben szeretnék eltölteni. Egy dalmáciai nyaralóházban Ön teljes szabadságot és nyugalmat élvez; családjával vagy éppen barátaival valóban minőségi időt tud együtt tölteni.  

Egy makarskai nyaralóház a legjobb kiindulópont a Makarska-riviéra, és a dalmát szárazföld felfedezéséhez. A gyönyörű, tiszta strandokon vízi sportok mindenféle fajtáját kipróbálhatja a szörfözéstől a búvárkodásig. Ha pedig inkább a természetben szeret időzni, akkor mindenképpen iktasson be a programba egy nagy gyalogtúrát vagy egy biciklitúrát a Makarska közvetlen közelében található Biokovo-hegységben. De azok sem fognak unatkozni, akik szívesebben heverésznek naphosszat a strandon, ugyanis nap mint nap újabb homokos vagy éppen apró kavicsos strandot fedezhetnek fel a környéken; a napsütés és a barnulás pedig garantált. A strandok nagy része jól kiépített és jól felszerelt.

Béreljen dalmáciai nyaralásához egy kényelmes makarskai nyaralóházat vagy apartmant, és élvezze a dalmát tengerpart utánozhatatlan hangulatát! Ha Ön a NOVASOL-nál foglal nyaralóházat, már foglaláskor fellélegezhet, és stressz mentesen várhatja az indulás napját, ugyanis mi rendkívül nagy gondot fordítunk szolgáltatásaink minőségére. Minden dalmáciai nyaralóházat rendszeresen ellenőrzünk, hogy Ön nyaralása során pontosan azt kapja, amit elvár.