search

Murter sziget horvát nyaralóházai Dalmácián

Kényelmes nyaralóházak Horvátország bármely pontján

Ha horvátországi nyaralóházat keres, akkor Ön a NOVASOL-nál nagyon is jó helyen jár. Tekintse meg honlapunkat, vagy lapozza végig katalógusainkat, és inspirálódjon az ajánlatunkban található sok ezer nyaralóház és apartman által. Ha Ön nálunk foglal horvátországi nyaralóházat, biztos lehet benne, hogy szállásanak minősége semmilyen kívánni valót nem hagy maga után, ugyanis a NOVASOL nyaralóházai egytől egyig kényelmesek, magas színvonalúak, és előnyös fekvésűek. Azt pedig csakis Ön dönti el, hogy mennyi luxussal szeretné magát kényeztetni murteri nyaralása során. Egyszerűen berendezett, kisebb dalmáciai nyaralóapartmant keres? Vagy úszómedencés luxusvillát? Esetleg egy közepes méretű tengerparti nyaralóházat, ahol az egész család kényelmesen elfér? Nálunk minden kívánsága teljesülhet kínálatunkban mindenféle méretű, felszereltségű és stílusú nyaralóház és apartman megtalálható. Válogasson hát kedvére!

Szigetek közötti nyaralás a Murter szigeten

Mivel Murter szigete a horvát szárazföldtől mindössze pár méterre található és egy felvonóhíd köti össze vele, nagyon könnyen és gyorsan megközelíthető. A sziget Budapesttől 670 km-nyi távolságra található, és szinte végig autópályán lehet haladni. A horvát A1-es autópályáról Pirovácnál kell csak lekanyarodni, amely Murter közvetlen közelében fekszik. Így, bár nem a legközelebbi horvátországi úti cél, mégis rendkívül népszerű Murter szigete a magyarországi turisták körében, és nem csak gyors megközelíthetősége miatt.

Murtert lassan mélyülő, homokos és aprókavicsos strandjai, tiszta tengervize és gyönyörű lankás tájai különösen alkalmassá teszik családi nyaralásokhoz. A szigetet a Kornati kapujaként is emlegetik, ugyanis a sok-sok fehér sziklás lakatlan szigetből álló szigetcsoport mindössze néhány km-re található Murtertől. Itt járva egy hajókirándulás a szépséges Kornati Nemzeti Parkba kötelező programnak számít; minden gyerek és természet szerető felnőtt számára biztosan életre szóló élményt jelent.

De természetesen nem kell elhagyni Murtert ahhoz, hogy felejthetetlen élményekben legyen részünk. A sziget messze földön híres gyönyörűséges strandjairól és andalgásra csábító olajfa- és fügefaligeteiről. A szigeten található római kori emlékek a sziget hosszú történelméről mesélnek. Bár Murteren mindössze 4 település található, szinte mindegyikhez egy méretéhez képest jelentős vitorlás- és jachtkikötő tartozik. Ha pedig több kulturális programra vágyik, tegyen egy-egy napos kirándulásokat a horvát szárazföldre; látogassa meg Šibeniket, Vodicét vagy akár a kicsit távolabbra található, de annál izgalmasabb Trogir városát!

Legyen idén a foglalástól kezdve a hazaérkezésig tökéletes a családi nyaralás! A megfelelő horvát nyaralóház kiválasztásával Ön is be tudja biztosítani, hogy családjával gondtalanul pihenhessen. Mi a NOVASOL-nál nap mint nap azon dolgozunk, hogy vendégeinket hozzásegítsük jól megérdemelt, gondtalan nyaralásukhoz. Horvát nyaralóházainkat rendszeresen ellenőrizzük, hogy Ön minden alkalommal pontosan azt kapja, amit várt – kivétel nélkül. Foglalja le mielőbb tökéletes murteri nyaralóházát!