search

Nyaralóházak Splitben, Horvátországban

Nyaraljon a NOVASOL-lal egy spliti apartmanban akár egész évben, hiszen ezen a mediterrán éghajlatú településen januárban sincs hidegebb 10 foknál. Európa első számú nyaralóház-közvetítőjeként nálunk Ön professzionális segítséget kap, hogy biztosan megtalálja a nyaralási terveihez leginkább passzoló és igényeinek tökéletesen megfelelő horvátországi nyaraló. Dalmáciában – ahogy egész Horvátország területén is – rengeteg színvonalas és kényelmes nyaralóapartmant kínálunk. Ha spliti nyaralást tervez, mindenképpen forduljon hozzánk, mert a mi apartmanjainknál szebbeket sehol máshol nem talál; áraink pedig abszolút megfizethetőek.

Split nyaralóház

Látnivalók, nyaralóházak Splitben

Split több, mint 2000 éves és a római kor maradványai rendkívül jó állapotban megtekinthetőek. Látogasson el a Dioclatianus palotába, kávézzon a zsúfolt sikátorokban, vagy tegyen egy sétát a buja parkokban, vagy a kikötőben. Mi a NOVASOL-nál nagyon jól kiismerjük magunkat a nyaralóház-közvetítés területén, és kizárólag színvonalas dalmáciai szállások szerepelnek kínálatunkban. Attól függetlenül, hogy Ön milyen kategóriájú apartmant keres, horvátországi nyaralóapartmanjaink egytől egyig magas színvonalúak. Ez természetesen spliti nyaralóapartmanjainkra is vonatkozik. Ismerje meg Dalmáciát közelebbről, fedezze fel Splitet és környékét egy kényelmes spliti nyaralóapartmanból kiindulva. Split Horvátország második legnagyobb városa. Horvát nyaralás alkalmával mindenképp ejtsük útba, hisz rengetek látnivalóra, illetve lépten-nyomon római kori történelemi maradványokba bukkanhatunk. Közép-Dalmáciában Ön nem csupán lélegzetelállító tájakat, gyönyörű, tiszta strandokat, több ezer éves történelmi emlékeket talál, hanem a dalmát konyha isteni fogásait, friss halételeit is végigkóstolhatja, nem beszélve a vidék finom borairól és egyéb kulináris nyalánkságairól. Pihenjen apartmanban Dalmácián és felejtse el gondjait!


Splitről kevesen tudják, de magyar vonatkozása is van a településnek, például a Dioclatianus palotának: IV. Béla királyunk lánya Katalin itt van ugyanis örök nyugalomra helyezve. Megéri a lépcsőzést a Szent Duje székesegyház tornya, hisz páratlan kilátás tárul elénk a Brac szigetre. A kikötőböl rengeteg hajókirándulás közül válogathatunk, melyekkel bejárjatjuk a környező kis szigeteket. Ellátogathatunk észak irányba Trogirba, vagy akár Split öböl déli szakaszán Omisba, ahol hosszan elnyúló homokos tengerparton napozhatunk. Nálunk biztosan megtalálja a nyaralásához leginkább passzoló, és a csapat minden tagja számára megfelelő dalmáciai nyaralóházat – akár szűk családjával indul nyaralni, akár egy nagyobb baráti társasággal szeretne kikapcsolódni. Mindegy, hogy Ön egy a lehető legnagyobb luxussal felszerelt tengerparti privát nyaralót választ, vagy egy egyszerűen berendezett városi apartmant, Ön mindenképpen minőséget kap a pénzéért.

Splitben rengeteg a látnivaló, és közlekedési csomópont lévén, a város nagyon jó kiindulópontként szolgál Dalmácia egyéb szépségeinek felfedezéséhez is; számos szigetre indul innen közvetlen kompjárat, az autópályák és az autóutak pedig kényelmes összeköttetést biztosítanak az ország többi nagyvárosával és fontosabb turisztikai nevezetességével. Budapestről akár vonattal is – átszállás nélkül – megközelíthető.