search

Nyaralóházak Split régiójában Horvátországban

Béreljen nyaralóapartmant Splitben!

Nyaraljon a NOVASOL-lal egy spliti nyaralóapartmanban! Európa első számú nyaralóház-közvetítőjeként nálunk Ön professzionális segítséget kap, hogy biztosan megtalálja a nyaralási terveihez leginkább passzoló és igényeinek tökéletesen megfelelő horvátországi nyaralóapartmant. Dalmáciában – ahogy egész Horvátország területén is – rengeteg színvonalas és kényelmes nyaralóapartmant kínálunk. Ha spliti nyaralást tervez, mindenképpen forduljon hozzánk, mert a mi apartmanjainknál szebbeket sehol máshol nem talál; áraink pedig abszolút megfizethetőek.

Split nyaralás

Nyaralóapartmanok Splitben

Ha Ön spliti nyaralóapartmant szeretne bérelni, nálunk mind luxuskategóriás lakásokat mind egyszerűbben berendezett, stílusos apartmanokat egyaránt talál. Mi a NOVASOL-nál nagyon jól kiismerjük magunkat a nyaralóház-közvetítés területén, és kizárólag színvonalas dalmáciai szállások szerepelnek kínálatunkban. Attól függetlenül, hogy Ön milyen kategóriájú apartmant keres, horvátországi nyaralóapartmanjaink egytől egyig magas színvonalúak. Ez természetesen spliti nyaralóapartmanjainkra is vonatkozik. Ismerje meg Dalmáciát közelebbről, fedezze fel Splitet és környékét egy kényelmes spliti nyaralóapartmanból kiindulva. Közép-Dalmáciában Ön nem csupán lélegzetelállító tájakat, gyönyörű, tiszta strandokat, több ezer éves történelmi emlékeket talál, hanem a dalmát konyha isteni fogásait, friss halételeit is végigkóstolhatja, nem beszélve a vidék finom borairól és egyéb kulináris nyalánkságairól.


Nálunk biztosan megtalálja a nyaralásához leginkább passzoló, és a csapat minden tagja számára megfelelő dalmáciai nyaralóapartmant – akár szűk családjával indul nyaralni, akár egy nagyobb baráti társasággal szeretne kikapcsolódni. Mindegy, hogy Ön egy a lehető legnagyobb luxussal felszerelt tengerparti nyaralóapartmant választ, vagy egy egyszerűen berendezett városi apartmant, Ön mindenképpen minőséget kap a pénzéért. Splitben rengeteg a látnivaló, és közlekedési csomópont lévén, a város nagyon jó kiindulópontként szolgál Dalmácia egyéb szépségeinek felfedezéséhez is; számos szigetre indul innen közvetlen kompjárat, az autópályák és az autóutak pedig kényelmes összeköttetést biztosítanak az ország többi nagyvárosával és fontosabb turisztikai nevezetességével. Budapestről akár vonattal is – átszállás nélkül – megközelíthető.