search

Vodice pihentető horvát nyaralóházai

Emlékezetes horvátországi nyaralás

Vodice Horvátország egy nagyon népszerű turistaparadicsoma. Magyarország irányából könnyen elérhető. Az utolsó pár kilométert leszámítva, egész végig autópályán utazhatunk. Budapest távolsága 680, míg a letenyei határátkelő 450 km-re van innen. Vodice az egész környék idegenforgalmi központja. Rengeteg jól kiépített strand, étterem, bár, bulihely van itt és szintén sok-sok kirándulóhajó várakozik, hogy valamelyik szigetecske felé elinduljon. Minden Vodice nyaralás az életről, fürdésről és kirándulásról szól. Természetesen ha kedvünk van, akár három napig egyfolytában kint lehetünk a tengerparton is. Vodice Rád is vár! Fedezd fel velünk a várost és kezd el megszervezni a nyaralásod most!

Sokszor, amikor tengerparton szeretnénk nyaralni Horvátországban, szép légi felvételeket mutogatnak és egy-két szép virágos utcarészletet. Mind e közben erősködik az értékesítő, hogy ezek alapján kell eldönteni, itt szeretnénk-e nyaralni, vagy adja el inkább a következő utasnak? Szó, mi szó Vodicéről is nagyon szép légi felvételeket lehet készíteni és számos virágos, színes hely van, ahol nagyon impozáns és meggyőző városképeket lehet készíteni. Viszont Vodice.. Vodice vissza is adja mindazt amit róla mutogatnak..

Nyaralóházak Vodice régióban, szállás Dalmácián

Ezt a fejezetet elsősorban fiatal utasainknak ajánljuk. dalmáciai nyaralásunk során érdemes lesz minél többet pihenni a strandon, hogy bírjuk az éjszakai életet. Vodice messzeföldön híres ugyanis, a pörgő éjszakai életéről. Foglaljon szállást Vodice nyaralóházai közül, üdüljön Dalmácián a családjával, hogy eltölthessen egy kiadós, emlékezetes nyaralást Horvátországban.

Első úticélunk a kikötői sétányon található Makina Étterem és Bár. Ezt a helyet könnyen fel fogjuk ismerni, ugyanis itt mindig megy a zene, tele van fiatalokkal és érdekes, kékes színben van az egész épület kivilágítva. A nyár folyamán majd minden este buli van itt. A legnagyobb partik péntek, illetve szombat este vannak. Rendszeresen koncertek és promóciós bulik vannak a Makinában. Érdemes még elutazás előtt megnézni, milyen bulik lesznek a nyaralásunk alatt.