search

Nyaralóházak Zadar régiójában, nyaralás Dalmácián

Nyaralóházak és apartmanok Zadar városában

Horvátországban a Zadar nyaraló régió a legnagyobb és leghíresebb történelmi térség. Az üdülőhely a kulturális örökséget és a modern életet ötvözi. Számos sportlétesítmény és különféle kirándulási programok kínálnak lehetőséget a kikapcsolódáshoz, a sporthoz és a szórakozáshoz, míg a jól megőrzött történelmi központ benyomást kel a tipikus horvát városok láttatására. Béreljen egy horvát nyaraló vagy apartmanházat Zadar-ban a NOVASOL-al és élvezze a varázslatos területet.

Zadar nyaralóház dalmácián nyaralás

Béreljen horvát nyaralóházat Zadar régiójában

A NOVASOL gazdag kínálatban vonzó nyaralókkal és apartmanokkal Dalmáciában. Minden szállás Horvátországban megfelel a minőségi előírásoknak, függetlenül attól, hogy az standard vagy luxus otthon. Az észak-dalmáciai Zadar üdülőházakat vonzó elhelyezkedés és a kényelem jellemzi. A Horvátországban található nyaralók a legjobb feltételeket nyújtják egy csodálatos családi nyaraláshoz Zadarban, privát légkörben.

És egyébként: Ha Zadarban szeretne nyaralni együtt kis házi kedvencével, foglaljon le egy kutyabarát szállást Horvátországban.

Gyönyörű naplemente Zadar partján

Észak-Dalmáciai nyaralás különleges horvát nyaralóapartmanjaiban

Mindenképpen látogasson el ide horvátországi nyaralása alatt, vagy egyszerűen szálljon meg itt, lefoglalva egy nyaralóházat vagy apartmant, esetleg egy tengerparti villát. A város az adriai régió szívében helyezkedik el, így Észak-Dalmácia városközpontja és egy egész régió központja valójában. Az egyedülálló partvidékek, a szigetek és változó természete sok látogatót vonz. Olyan sok felfedezni való van Zadar körül, mint senki máshol nem talál ebben az országban. A 24 nagy és mintegy 300 kisebb szigettel rendelkező szigetcsoport három természeti parkkal és öt nemzeti parkkal teszi ezt a helyet még különlegesebbé Horvátországban. Alfred Hitchcook szerint Zadaron a legszebb naplemente a világon. A város örömmel fogadja Önt, az Észak-Dalmáciai nyaralása alatt, különleges hangulattal és magas szórakozási értékekkel. Nyáron sok esemény van, napközben és éjszaka is. A hosszú napokon túl a tengerparton nem szabad kihagynia a sportolási lehetőségeket sem. Rafting, szörfözés, paintball, sporthorgászat és még sok más. Egy másik előnye a térségnek, hogy a városnak kiváló közlekedési infrastruktúrája van, amely közvetlenül kapcsolódik más nagy horvát városokhoz és számos kikötőhöz is. Így nemcsak gyorsan eljuthat a szállására vagy a nyaralásához Dalmáciában, hanem ideális kiindulópontként felfedezheti az egyedülálló régiót is.

Rendezvény tippek a régióban a nyaralása alatt:

- Zenei esték St. Donatban
- Kalelarg Art (Staßenfestival)
- Zad.Ars.Nova (Nemzetközi Kortárs Színház Fesztiválja)
- Zadar nyári színházi fesztiválja
- Movie Forum
- Petrčanei Kertfesztivál (elektronikus zenei fesztivál)