search

Nyaralás az Isztrián, gyönyörű apartmanok Horvátországban

Isztria apartman

Nyaralók és apartmanok Isztria területén

Isztria - Horvátország északnyugati részén fekvő közel 3000 km²-es nagy félsziget, melyet termékeny völgyek tagolnak régi halászfalvakkal, végvárakkal és gyönyörű szőlőültetvényekkel színesítve. A legjobb döntést hozta, amennyiben a következő nyaralását Horvátországban szeretné tölteni, hiszen az adriai Isztria Európa egyik legjobb turisztikai régiójához tartozik. Érthető, hogy vendégeink többsége évről évre visszatér Isztria egyik nyaralóházába vagy apartmanjába. Az ország festői természete felveheti a versenyt Olaszország legnépszerűbb területeivel és a modern idegenforgalmi központok között még  mindig megtalálhatóak a hangulatos kisvárosok zegzugos utcáikkal, éttermeivel, kávézóival. Ne habozzon és foglaljon apartmant vagy nyaralóházat a NOVASOL-nál , gyorsan és egyszerűen Isztria nyaralásához - élvezze horvátországi nyaralását, akár egyedül, akár párként, barátaival vagy családjával!

Kiadó nyaralóház vagy apartman Isztrián

Nagyszerű lehetőség kínálkozik Horvátországban kedvező árfekvésű nyaralóházak és apartmanok bérlésére közvetlenül a tengerparton - így könnyedén felfedezhetik Isztria öbleit és strandjait. Isztria látogatása számos élményt nyújt Önnek:  nemcsak az egyedülálló strandok nyújtanak kikapcsolódást, hanem lehetőséget kínál a feltöltődésre a fantasztikus horvát természeti adottságok között valamint sok kulturális program, látnivaló áll rendelkezésre. Az isztriai magánszállások mellett a NOVASOL Dalmáciában és Kvarner-öbölben is számos nyaralóházakat és apartmanokat kínál a nyaralása eltöltéséhez.

Isztria sok felfedezni valót tartogat Önnek nyaralása alatt

Miután megérkezett Horvátországba, és kicsomagolta bőröndjeit, indulhat is felfedezőútjára, hiszen sok a látnivaló. Az Adriai tengerpart legnagyobb félszigeteként ismert Isztria fontos földrajzi csomópontot képez a Közép-Európában fekvő Alpok ezen oldala  és a dinári-mediterrán térség között. Nem merészség az erdős Učka-hegység (a legmagasabb szint 1,396 m), a hegyek, völgyek és kisvárosok festői környezetét az olaszországi Toszkána vagy a dél- franciaországi provanszok tájaival összehasonlítani. Béreljen Isztria egyedülálló természetében kedvező nyaralóházat és tervezzen kirándulást a legjobb látnivalókhoz! Nyaraljon Horvátországban!

A tengerparti városok, mint például a Medulin vagy a Pula, az illiri, római és velencei idők tanúi. A sziklás partok kis kavicsos öblökkel és a kristálytiszta, halban gazdag víz úszásra, a snorkelezésre és búvárkodásra hívogat.

Érdemes kitérőt tenni a hátországba ahová kijelölt borutakon vagy hegyi kerékpárutak széles úthálózatán keresztül halad az út. Isztria varázsa itt is megtapasztalható - például a Motovunra, lenyűgöző erődítményeivel, a nyugodt Groznjan-val vagy az Opralj-szal, ahol csodálatos kilátás nyílik a Humra, „ a világ legkisebb városára".

Nyaralás Isztrián gyerekekkel

Ha a nyaralást az Isztrián egész családjával tervezi, akkor jó helyen van. Sok látnivaló várja Önt és gyermekeit! A jó infrastruktúra és az isztriai apartmanjainak és nyaralóházaink központi fekvésének köszönhetően a főbb látnivalókat tömegközlekedéssel is könnyen elérheti - a legtöbb kis felfedező számára a kaland már itt kezdődik. Emellett számos nyaraló és villa rendelkezik saját medencével, ahol a gyerekek kiengedhetik a gőzt, miközben a szülők zavartalanul pihenhetnek. Töltse családi nyaralását sokoldalúan és élvezze mindenekelőtt a strandokat, melyek sokszor egyszerűen megközelíthetőek a magánszállásunkról. Gyermekeid biztosan visszavágynak egy isztriai nyaralóházába - mert a régió kiváló családi nyaraláshoz a NOVASOL valamelyik nyaralójában.

Nyaralás kutyával egy isztriai nyaralóházában

Családját nemcsak a szülei és a gyermekei jelentik, hanem a négylábú kedvence is? Akkor megfelelő helyen van Isztria egyik nyaralóházában. Töltse szabadságát horvátországi nyaralóházban az Isztrián  egész családjával és a kutyájával. A NOVASOL állatbarát nyaralóházak és apartmanok széles választékát kínálja Önöknek kutyájával a nyaralása eltöltésére Isztria területén. Különösen az Isztria déli részén, a sok kutyabarát strandnak köszönhetően  alkalmas ez a régió kutyás nyaralásra. Foglaljon nyaralóházat vagy apartmant Isztriában, pihenjen az egész családdal, hagyja, hogy a kutyáik kijátszhassák magukat és élvezzék együtt a pihentető Horvátországot.

Nyaralás az isztriai strandokon

Az Isztrián sok gyönyörű strand és érintetlen öblös partszakaszok kínálnak felejthetetlen fürdőélményt. A nyaralók és apartmanok többsége közvetlenül a tengerparton található, így könnyen és gyorsan eljuthat az Adriai-tengerbe és élvezheti a napsütést  a tengerparton. Egyedülálló kavicsos strandok, tiszta víz és sok izgalmas természeti jelenség várja Önt a hátországban. Élvezze a tenger morajlását, ússzon a kristálytiszta tengerben, frissítse fel magát és élvezze az öblök különleges panorámáit. Foglaljon le egy nyaralóházat vagy apartmant az Isztrián, és nyaraljon Horvátországban közvetlenül a tenger mellett!

Sportolási tevékenységek Isztria területén

Ha Ön épp nem kifejezetten strandon fekvő típus, akkor is rengetek lehetőséget kínál Isztria. Válassza az aktív kikapcsolódást, melyek közül többet közvetlenül a tengerparton is élvezhet! Az 537 kilométeres Isztriai tengerpart számos vízi sportra invitálja az aktív sportok szerelmeseit. Ha szeretteivel a nyaraláshoz horvátországi apartman kínálatunk közül választ mindezeket ki is próbálhatja: A tiszta víz gazdag élővilágával kiváló búvárkodásra, snorkelezésre, de emellett banánozás, horgászat, kerékpározás, hegymászás, túrázás a hegyekben és még sok minden más változatos aktív programot kínál Isztria. Azok számára, akik nem csak a nyaralóházuk saját medencéjében szeretnének pihenni, Isztria mindenképpen megfelelő választás!

Időjárás az Isztrián, üdülőházak a környéken

Tapasztalja meg Isztria csodálatos éghajlatát egyik horvát nyaralóházunkban vagy apartmanunkban. Élvezze a kellemes meleg napokat és a hosszú napsütéses nappalokat, hiszen Isztria éves napsütéseinek száma csaknem 2380. A nyár kellemes melegséget és enyhe szelet hoz magával. Ha nyaralását júliusban tervezi, akkor átlagosan 24 ° C hőmérséklettel számolhat. Akik viszont a nyári zsúfoltabb szezonnal ellentétben télen látogatnának az Isztriára sem fognak csalódni, hiszen egész évben kellemes a hőmérséklet. Béreljen szállást a NOVASOL-on keresztül és töltődjön fel napfénnyel az Isztrián!