search

Nyaralás az Isztrián, gyönyörű üdülőházak Horvátországban

Isztrián nem fog unatkozni

Az Isztriai-félsziget közel 3000 km² nagyságú területen húzódik Horvátország észak-nyugati részén. A félsziget változatos látképe - termékeny völgyek, apró halászfalvak, csodás borvidékek és középkori várak - minden ide látogatót lenyűgöz a gyönyörű horvát isztriai táj.

Higgye el, attól a pillanattól kezdve, hogy csomagját letette isztriai nyaralóházában, nem lesz egy unalmas perce sem! Ha kulturális élményekre vágyik, ne hagyja ki a lenyűgöző városokat, mint például a part menti Pula és Medulin - amelyek a római, illír és a velencei korokat idézik, de itt-ott reneszánsz és középkori emlékek is fellelhetők. A tengerpart sziklás öbleinek kristálytiszta vize pedig úszásra, búvárkodásra csábítja a felfrissülni vágyó látogatókat.

Az Isztria látnivalói azonban nem korlátozódnak csupán a tengerpartra: a hátország is sok kis csodát tartogat az ide látogatók számára. Isztriai nyaralóházából kiindulva fedezze fel a félsziget szépséges borvidékeit, látogasson el a szlovén határ közelében található gyönyörű fekvésű Motovun falucskába, vagy a mindössze 17 lakost számláló - de városként bejegyzett - Humba, amely egyúttal hivatalosan is a világ legkisebb városa.

Kiadó nyaralók Isztrián

A NOVASOL széles kínálatot nyújt horvátországi nyaralókkal . Most Öné a lehetőség, hogy olcsó nyaralók, kiadó lakások közül válogathasson, akár közvetlenü a horvát tengerpart mellett. Felfedezheti az izgalmas öblöket és napsütötte strandokat Isztrián De nem csak a fürdőzést fogja élvezni, hanem megtapasztalhatja a györönyű természetet Isztrián és kulturális adottságit.

Várja Isztria, hogy felfedezze

Miután megérkezett a horvátországi üdülőhelyre, és autójával beparkolt a garázsba egy nyaralónál Isztrián, újra jön a mondat: Menjünk! Hiszen oly sok a látnivaló Isztrián. Az 1396 Učka hegységet gyönörű tájjal ölelik körbe kisvárosok. Béreljen nyaralóházat Labin közelében, hogy megtapasztalhassa ezt a káprázatos és változatos élményt.

Isztriai pihenés gyerekkel

Ha családi nyaralását  a gyerekekeivel Horvátországban együtt szeretné élvezni, ez a félsziget tökéletes helyszínnek bizonyulhat. Számos látnivaló várja a gyerekeket is! A jó infrastruktúrának köszönhetően könnyedén eljuthat az isztriai nyaralójától a legfőbb látnivalókhoz, akár tömegközlekedéssel, de autóval is. Rengetegház közül válogathat a kedvére Családi Nyaralásához Rabacnál, hogy megtalálja szeretteinek a legmegfelelőbbet. Házak és villák saját medencével, kerttel, ahol a gyermekek szabadon játszhatnak. Tegye családi nyaralását Isztrián különlegessé, és élvezzék együtt a maradandó közös élményt.

Háziállattal nyaralna Isztrián?

Nem kell már otthon hagyni a kis kedvencüket sem , ha szeretnének nyaralni isztrián. Kínálatunkban megtalálhatóak a megfelelő házak, lakások, nyaralók, melyek állatbarátok Nyaraljon Isztrián az egész családdal, beleértve a kutyát is. A különleges dél Isztria, köszönhetően a számos partközeli kutyabarát nyaralóknak Medulinnál , lehetőséget nyújt, hogy együtt töltsék kedvencükkel a pihenést Horvátországban.