search

Nyaralóházak Barbariga városában Isztrián

Horvátország, Isztria, Barbariga, felejthetetlen nyaralás

Barbariga a horvát Isztria-félsziget délnyugati részén található, csupán 20 kilométerre északnyugatra Pulától, Isztria legnagyobb városától. A kicsiny üdülőhely egészen közel van a csodás adriai városhoz, Rovinjhoz, és nincs messze a Brioni Nemzeti Parktól sem, amely az UNESCO védelme alatt áll. Ezek tehát ideális feltételek, hogy szép és pihentető nyaralásban legyen részünk. 
A helység a festői szépségű városka, Vodnian és a régi halásztelepülés, Fazana között fekszik, ugyanakkor a Brioni Nemzeti Parkkal szemben található. Barbariga nem csupán gyönyörű üdülőhely, központi fekvése miatt érdemes meglátogatni a közelebbi és távolabbi környék látnivalóit is. Barbariga tehát nemcsak a gyermekes családok számára megfelelő üdülőhely, hanem a fiatal és a fiatalos nyaralók számára is, akik az év legszebb szakaszában élvezni szeretnék a számos sportolási és kirándulási lehetőséget, vagy megismerkednének egy kedvelt üdülőhely pezsgő éjszakai életével. Mindenesetre a Barbarigában töltött nyaralásokat nem lehet egykönnyen elfeledni – a város valóban az a hely, ahová az emberek szívesen visszatérnek.
 

Nyaralás Barbariga horvátországi nyaralóiban

Barbariga ideális üdülőhely, amely közvetlenül Pula és Rovinj között, a Brioni Nemzeti Park közelében helyezkedik el. Az érintetlen természettel és a terebélyes olívaültetvényekkel körbevett terület régészeti és történelmi látványosságokban gazdag.
Csodálatos strandok, kristálytiszta víz, változatos kirándulási célok sokasága jellemzi Barbarigát. Egyrészt nyugalmas, másrészt néhány nagyobb turistaközpont közvetlen közelében fekszik, tehát kényelmi szempontból Barbariga mindennek megfelel, ami a felejthetetlen nyaraláshoz szükséges, hiszen mindenki megtalálhatja a saját ízlése szerinti választékot. Számos sportolási lehetőség, kulturális és történelmi látványosság és érdekes kirándulási lehetőség egészíti ki a kínálatot.
Ehhez jön még a kiváló, ugyanakkor egészséges konyha, amely a horvát Adria kis part menti településén szinte mindenhol megtalálható. Hal és tenger gyümölcsei a legkülönbözőbb választékban, helyi olívaolajjal kiegészítve, mindenféle friss, helyi fűszerekkel ízesítve – ez jellemzi az isztriai konyhát, amely még az ínyenceket is elkápráztatja. 
Emellett meg kell említenünk a szálláslehetőségek típusait, amelyek árban is változóak. A nyaralók előszeretettel választják az apartmanokat, amelyek többnyire a tenger mellett találhatók. Ezek összkomfortosak, megfelelnek a pihentető, gondtalan nyaralás igényeinek, a vendégnek tehát nem kell tartania magát a szállodák időbeli megkötéseihez.